Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Madelein Kerseboom

Boeken van Madelein Kerseboom

Madelein Kerseboom (Alkmaar, NL) wilde al van kinds af aan schrijfster worden. Ze heeft de pabo gedaan en gewerkt op de buitenschoolse opvang. Door de ziekte van Ménière kan ze niet meer fulltime werken, maar heeft daardoor wel haar droom kunnen verwezenlijken: het schrijven van feelgoodromans.

Meer over Madelein Kerseboom

Geboren: 1989

Overzicht
  • De hot daddy list
  • Verleidelijk lekker

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De hot daddy list

Alice werkt met veel plezier als leidster op de buitenschoolse opvang. Ze heeft een leuke kleutergroep en gezellige collega’s: Arie, die op mannen valt en last heeft van bindingsangst, en Kiki, een vrijgevochten vrijgezel. Met z’n drieën bespreken ze veelvuldig hun favoriete onderwerp, de Hot Daddy List, een zelfbedachte 'lijst' met de leukste papa’s van de bso. Met stip op nummer 1 staat John, de knappe vader van de vierjarige Sara.

Niet alleen in haar werk, maar ook in de relatie met haar vriend Daan is Alice heel gelukkig. Drie jaar geleden is ze ingetrokken in zijn huurappartement in Utrecht en nu zijn ze op zoek naar een koophuis van hen samen. Alice waant zich in een perfecte wereld. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar leven volledig op z’n kop.

Schrijver: Madelein Kerseboom
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789460683992
Ebook: 9789460687709
Uitgever: Marmer
Verleidelijk lekker

Beschrijving momenteel niet beschikbaar.

Verschijnt in mei 2019.

Schrijver: Madelein Kerseboom
Eerste uitgave: 2019
ISBN: 9789460684173
Uitgever: Marmer