Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Michael Kestemont

Boeken van Michael Kestemont

Michael Kestemont is professor aan de Universiteit Antwerpen waar hij digitale tekstanalyse doceert aan het departement letterkunde.

Meer over Michael Kestemont

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: België


Anna

  1. De zwarte koning
  2. De witte weduwe

gedetailleerd overzicht

AnnaDe zwarte koning

Nadat Anna toevallig getuige is van de brutale aanval op een controversieel politicus, wordt ze meegesleurd in een koortsige queeste door Brussel. Een geheimzinnige kunstschat, die door de machtigste families van het land angstvallig wordt beschermd, staat op het spel.

Hoe is het koningshuis betrokken bij de grootste doofpotoperatie uit de Belgische kunstgeschiedenis? En wat was de rol van de enigmatische Prins Karel, die zijn broer Leopold na de oorlog moest opvolgen?

Schrijver: Michael Kestemont
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401458689
Ebook: 9789401458696
Uitgever: Lannoo
De witte weduwe

In het Diamant-museum in Antwerpen vindt een merkwaardige inbraak plaats. De kluis met een ring van onschatbare waarde werd geopend, maar er zijn geen braaksporen en het object ligt er nog, vergezeld van een Latijnse boodschap op een origamizwaantje.

Gealarmeerd door dit nieuwsbericht stort Anna, docente in klassieke talen, zich op het onderzoek. Zit ze een illustere kunstrover op de hielen, of is zij de prooi?

Schrijver: Michael Kestemont
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401467872
Uitgever: Lannoo