Boekenplank:
Kies

Boeken van Joseph Knox

Meer over Joseph Knox

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Joseph Knox


Adam Waits

  1. Sirenen - Sirens
  2. Doodse grijns - The smiling man

gedetailleerd overzicht

Adam WaitsSirenen
Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie nadat hij drugs uit het depot heeft gestolen. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een gang die, geleid door hun charismatische leider Zain Carver, drugs verspreidt vanuit het bruisende uitgaanscentrum van Manchester.

Maar als David Rossiter, een vooraanstaand parlementslid, de politie benadert omdat zijn dochter van huis is weggelopen om zich aan te sluiten bij de Franchise verandert alles...
Schrijver: Joseph Knox
Oorspronkelijke titel: Sirens
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044354034
Ebook: 9789044351279
Uitgever: The House of Books
Doodse grijns
In een poging om zich los te maken van zijn verleden trekt detective Adam Waits zich terug in de donkerte van de nachtdienst. De avond lijkt te bestaan uit nietszeggende noodoproepen, maar dan worden hij en zijn partner, inspecteur Peter 'Sutty' Sutcliffe, opgeroepen om naar The Palace te komen, een verlaten hotel in het centrum van een rusteloze stad. Daar vinden zij het lichaam van een man. Hij is dood. En hij glimlacht.

De man is niet identificeerbaar. Zijn tanden zijn afgevijld en vervangen. Zelfs zijn vingertoppen zijn niet van hem. Slechts een briefje dat aan de binnenkant van zijn broek is genaaid geeft enige indicatie wie hij was en wat zijn laatste stappen waren. Maar terwijl Waits de puzzelstukjes en vragen rondom het leven van de onbekende probeert te structureren, is er iemand die zijn leven overhoop wil halen. Een geest uit Waits verleden achtervolgt hem. Om de identiteit van de glimlachende man te achterhalen, moet Waits eerst oog in oog met zichzelf komen te staan.
Schrijver: Joseph Knox
Oorspronkelijke titel: The smiling man
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044351286
Ebook: 9789044351293
Uitgever: The House of Books