Boekenplank:
Kies

Boeken van Laura de Koning

Laura de Koning (Nederland) woont met haar gezin en een flinke veestapel op een boerderij in de kop van Noord-Holland.


Overzicht

  • De flirtcursus
  • De leesclub

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe flirtcursus

Het komt altijd goed, ook als het eens tegenzit...

Ted heeft haar buik vol van de liefde. Ze heeft heel andere zorgen nu ze er met haar twee dochters alleen voor staat. Hoe moet ze de huur voor de komende maand bijvoorbeeld betalen? En wanneer heeft ze eens een moment voor zichzelf?

Vriendin en fitgirl Soraya is al járen op zoek naar een leuke man, maar het lijkt alsof ze alleen maar hopeloze types tegenkomt. Samen komen ze op het idee een flirtcursus voor mannen op te zetten. Ted bedenkt een slim concept - het moét wel een succes worden. Ze merken al snel dat niet alles zich laat plannen.

Schrijver: Laura de Koning
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026340796
Ebook: 9789026340802
Uitgever: Ambo | Anthos
De leesclub

Eline en Renske zijn al sinds de basisschool bevriend. Ze delen een onstilbare leeshonger en op initiatief van Renske hebben ze een leesclub opgericht.

Renske heeft net te horen gekregen dat ze het vervallen landhuis van een tante heeft geërfd, maar ze twijfelt of ze de erfenis wel kan en wil aannemen. De leesclubleden reageren enthousiast en bedenken zelfs een nieuwe bestemming: een landhuis voor lezers én schrijvers. Een plek waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken.

Renske en haar vriendinnen gaan aan de slag, en krijgen het tijdens de grote verbouwing te stellen met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te verwezenlijken?

Schrijver: Laura de Koning
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026344527
Ebook: 9789026344534
Uitgever: Ambo | Anthos