Boekenplank:
Kies

Boeken van Anita Kroef

Meer over Anita Kroef

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1969

Geboorteland: Nederland

Website: Anita Kroef


Overzicht

  • Bloedzuster
  • Oog in oog

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedzuster

'Voor de zoveelste keer keek Noor over haar rechterschouder naar de stoffige weg achter haar. De witte terreinwagen achtervolgde hen al minstens een half uur. De glanzende lak van de splinternieuwe SUV schitterde in de felle Afrikaanse zon. Ondanks de benauwde hitte in het overvolle taxibusje, voelde ze hoe een koude rilling langs haar ruggengraat omhoog kroop.'

Als de 23-jarige Samantha vanuit haar vertrouwde Brabantse dorp naar Zuid-Afrika vertrekt om haar hartsvriendin Noor te bezoeken, blijkt zij spoorloos verdwenen. Angstig en vol twijfels gaat ze naar haar op zoek, maar wie kan ze vertrouwen in dit onbekende land?

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds onwaarschijnlijker dat haar vriendin nog in leven is. Dan ontdekt Samantha dat Noor iets op het spoor was. Hoe meer ze te weten komt, des te gevaarlijker het wordt. Lukt het Samantha haar vriendin op tijd terug te vinden?

Schrijver: Anita Kroef
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493157934
Ebook: 9789493233485
Uitgever: Godijn
Oog in oog

Lukt het Dani de Afrikaanse wildernis te overleven?

Op Dani’s droomreis, met haar man en twee tienerdochters door het Afrikaanse Botswana, staat ze plotsklaps oog in oog met haar jeugdliefde Liam. Hij is hun privégids op een meerdaagse safaritocht door de uitgestrekte en verlaten Okavango Delta. De hernieuwde ontmoeting veroorzaakt spanningen tussen Nick, Dani’s man, en Liam.

Ook wordt Dani vanaf dat moment elke nacht geplaagd door akelige dromen. Telkens herleeft ze een traumatisch voorval uit haar jeugd. De dromen dwingen haar onder ogen te zien wat er toen is gebeurd. Waarom vertrok Liam destijds zo plotseling naar Afrika en liet hij haar wanhopig en alleen met een groot probleem achter?

Als ondertussen het safarigezelschap de bewoonde wereld steeds verder achter zich laat, wordt het voortdurend geplaagd door pech en rampspoed. Terwijl de sfeer in het op zichzelf aangewezen reisgezelschap onder druk staat, moet Dani in de afgelegen Afrikaanse wildernis vechten voor haar leven en dat van haar familie. Lukt het Dani op tijd haar dromen te ontrafelen?

Schrijver: Anita Kroef
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789464641998
Uitgever: Godijn