Boekenplank:
Kies
  • Home
  • L
  • Stephanie Landsem

Boeken van Stephanie Landsem

Stephanie Landsem deed, nadat ze een paar jaar aan haar eerste boek had geschreven, in 2010 mee aan de Genesis Contest, een Amerikaanse schrijfwedstrijd voor ongepubliceerde auteurs. Ze werd meteen herkend als een groot talent en had de uitgevers voor het uitkiezen.

Meer over Stephanie Landsem

Genres: Christelijk, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Stephanie Landsem


Overzicht

  • Meer dan goud - In a far-off land

The Living Water Series

  1. De vrouw bij de bron - The well
  2. De tempeldief - The thief
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtMeer dan goud

Als haar familie tijdens de Depressie in financiële problemen raakt, vertrekt Minerva Sinclaire naar Hollywood, vastbesloten om carrière te maken als filmster en het familiebedrijf te redden met het geld dat ze verdient. Maar het loopt anders.

Minerva belandt in een neerwaartse spiraal, tot ze uiteindelijk moet vluchten omdat ze onterecht wordt verdacht van moord. In plaats van haar familie te helpen, heeft ze hun alleen maar meer problemen bezorgd. Kan ze ooit nog terug naar huis?

Schrijver: Stephanie Landsem
Oorspronkelijke titel: In a far-off land
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029731973
Ebook: 9789029731980
Uitgever: Kok

The Living Water SeriesDe vrouw bij de bron

Zou deze man degene zijn op wie ze zolang hebben gewacht?

Voor de Samaritaanse vrouwen uit de vallei van Sichar is de waterput niet alleen een bron van water, maar ook een van vreugde - het is de plaats waar ze elkaar ontmoeten, samen lachen en verhalen vertellen. Maar dat geldt niet voor Mara en haar familie. Omdat haar moeder Nava in het dorp bekendstaat als een losbandige vrouw worden Mara en haar broertje Asher door de andere dorpelingen met de nek worden aangekeken.

De komst van twee mannen verandert het leven van Nava en Mara volledig. De eerste is Sem, een mysterieuze en welgestelde jongeman uit Ceaserea die Mara redt van een stel jongens met kwaad in de zin. De tweede man is Jezus, een Joodse leraar die Nava ontmoet bij de waterput.

Schrijver: Stephanie Landsem
Oorspronkelijke titel: The well
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789029722360
Ebook: 9789029722377
Uitgever: Voorhoeve
De tempeldief

Een wanhopige dief kruist het pad van Jezus...

Nissa is een arme Joodse vrouw met een scherpe tong. Alleen dankzij Mouse, de beste dief van de Jeruzalem, lukt het haar om te overleven. Intussen zit de Romeinse centurion Longinus haar op de hielen. Hij heeft maar een doel: de dieven grijpen die de markt onveilig maken zodat hij eindelijk het door hem gehate Galilea kan verlaten.

Onverwacht zijn Nissa en Longinus beide getuige van de arrestatie, het proces en de kruisiging van Jezus Christus. Wat ze zien, verbaast hen. Waarom geneest deze man iedereen om hem heen, maar doet hij niets om zichzelf te redden? Is de genade waarover hij spreekt echt of een valse belofte? En wat als hij de waarheid spreekt?

Schrijver: Stephanie Landsem
Oorspronkelijke titel: The thief
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029723756
Uitgever: Voorhoeve