Boekenplank:
Kies

Boeken van Carla Laureano

Meer over Carla Laureano

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Carla Laureano


Overzicht

  • Een wereld van verschil - Provenance
  • Vijf dagen op Skye - Five days in Sky

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen wereld van verschil

Vijf oude huizen. Twee gebroken harten. Een nieuw begin...

Interieurdesigner Kendall Green is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze slaat dan ook steil achterover wanneer ze hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. De huizen staan in het dorpje Jasper Lake.

Kendall reist erheen om de huizen klaar te maken voor de verkoop, maar eenmaal ter plekke ontdekt ze dat de keuze om de huizen te verkopen verregaande consequenties zal hebben voor het dorp. De jonge burgemeester Gabriel Brandt doet dan ook hard zijn best om Kendall op andere gedachten te brengen. Maar om de knoop te kunnen doorhakken, moet Kendall eerst op zoek naar de waarheid over haar eigen verleden.

Schrijver: Carla Laureano
Oorspronkelijke titel: Provenance
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029732710
Ebook: 9789029732727
Uitgever: Kok
Vijf dagen op Skye

Een schitterend eiland. Twee koppige mensen. Vijf bijzondere dagen...

Andrea Sullivan doet haar werk als hospitality consultant met plezier, maar ze ziet als een berg op tegen haar nieuwste opdracht: het binnenhalen van een grote klant in Schotland. Het eiland Skye overtreft al snel haar verwachtingen. En misschien valt die klant ook wel mee...

De keuken betekent alles voor chef-kok James MacDonald, maar na zes restaurants, vier kookboeken en een tv-programma, is hij de kritiek die samengaat met het leven als publiek persoon meer dan zat. Hij huurt een consultant om hem te helpen het hotel van zijn familie nieuw leven in te blazen. Als zij een knappe, intelligente vrouw blijkt te zijn, die zich overigens niet laat imponeren door zijn succes, wil hij niets liever dan haar voor zich winnen.

Schrijver: Carla Laureano
Oorspronkelijke titel: Five days in Sky
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789029724951
Ebook: 9789029724968
Uitgever: Voorhoeve