Boekenplank:
Kies

Boeken van Saskia Lauwagie

Meer over Saskia Lauwagie

Genre: Roman

Geboorteland: België

Website: Saskia Lauwagie


Laura

  1. Vlucht
  2. Echt genoten

gedetailleerd overzicht

LauraVlucht

Waar trek je de grens als je veilige haven wordt omgebouwd tot een circus dat compleet uit de hand dreigt te lopen...

Tijdens een blind date ontmoet Laura de man van haar leven. Lorenzo wordt haar veilige haven en geeft Laura de rust die ze zoekt. Ze blijken twee tegenpolen te zijn die onbewust uit elkaar groeien. Hierdoor zoekt Lorenzo aandacht en vertier bij een andere vrouw, Petra. Lorenzo en Laura beslissen om hun huwelijk een kans te geven. Dit geheel tegen de zin van Petra die Lorenzo blijft bespelen en manipuleren.

Door corona zitten Lorenzo en Laura gedwongen vaker thuis. Dit kan hun huwelijk redden of breken. Het wordt een hele uitdaging wanneer Petra te pas en te onpas voor theatrale scènes aan hun woning zorgt.

Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaats van te vluchten, beslist Laura om te blijven. Ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.

Schrijver: Saskia Lauwagie
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9781913980184
Uitgever: Storyland
Echt genoten

Lukt het Laura om haar normale leven terug op te nemen na de affaire van haar man? Is Petra, de minnares van Lorenzo, van plan uit hun leven te blijven na een aanklacht bij de politie? Het lijkt allemaal niet zo eenvoudig als Laura had gedacht.

Daarbij komt dat er door het hele gebeuren bij Lorenzo een deur is opengegaan die hij moeilijk kan sluiten. Hierdoor wordt Laura geconfronteerd met de fantasieën van haar man, maar wil ze deel uitmaken van deze bizarre en vreemde wereld?

Net wanneer Laura en Lorenzo hun draai hebben gevonden, komt een goede vriendin van Laura naar België. Onverwachts dringt zich een nieuwe intrige op en dreigt Laura weerom verwikkeld te geraken in een wereld vol leugens en bedrog. Moet ze zwijgen of ook hier het heft in eigen handen nemen?

Schrijver: Saskia Lauwagie
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9781913980313
Uitgever: Storyland