Boekenplank:
Kies

Boeken van Luana Lewis

Luana Lewis studeerde Engels en psychologie aan de University of the Witwatersrand in Johannesburg (Zuid-Afrika) en werkt als klinisch psycholoog. Voor ze zich aan fictie waagde, schreef ze artikelen voor verschillende kranten, diverse non-fictie boeken en studeerde ze Creatief schrijven aan de Bath Spa University. Lewis woont in Buckinghamshire, Engeland.

Meer over Luana Lewis

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Zimbabwe

Website: Luana Lewis


Overzicht

  • Dicht bij mij - Don't stand so close
  • Vergeet me niet - Forget me not

gedetailleerd overzicht

OverzichtDicht bij mij

Laat nooit zomaar iemand binnen...

Stella durft al drie jaar haar huis niet meer uit. Ze heeft pleinvrees en voelt zich alleen veilig in haar eigen afgelegen huis, waar ze woont met haar man Max. De traumatische herinneringen aan haar laatste zaak als psycholoog zijn op deze manier ook makkelijker te negeren.

Maar als het meisje Blue op een winterse dag op de stoep staat en weigert te vertrekken, kan Stella de deur naar het verleden niet langer gesloten houden. Vooral omdat Blue verschrikkelijke leugens vertelt over iemand die Stella liefheeft...

Schrijver: Luana Lewis
Oorspronkelijke titel: Don't stand so close
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023487203
Ebook: 9789023487302
Uitgever: Cargo
Vergeet me niet

Volgens de politie heeft mijn dochter zelfmoord gepleegd. Ik denk dat ze is vermoord...

Als het lichaam van de dochter van Rose gevonden wordt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord. Maar Rose twijfelt en heeft vragen waar niemand een goed antwoord op kan geven. Haar dochter was toch gelukkig? Had ze niet een liefdevolle man en een prachtige jonge dochter?

De politie besluit verder onderzoek te doen. Heeft Vivien zelfmoord gepleegd, of is ze aangevallen? Wie heeft er iets te verbergen?

Als Rose de geheimen in het leven van haar dochter leert kennen kan ze niet meer terug, ze zal de waarheid moeten weten.

Schrijver: Luana Lewis
Oorspronkelijke titel: Forget me not
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023426585
Ebook: 9789023428251
Uitgever: Cargo