Boekenplank:
Kies

Boeken van Olivia Lewis

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef een erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Olivia Lewis baseerde haar kennis van chique hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in één van Nederlands meest dure hotels aan de kust.

Meer over Olivia Lewis

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Nederland


King

 1. Spelen met vuur
 2. Affaire
 3. Achter gesloten deuren
 4. Verlossing

Queen

 1. Totale chaos
 2. Weg van jou
 3. Mijn alles

Kerst met de Kings

 1. Kerst met de Kings
 2. Winterwonderland
 3. Ingesneeuwd
 4. Vreugdevuur
 5. Vuurwerk

Princess

 1. Zwaartekracht
 2. Uitdaging
 3. Samen

gedetailleerd overzicht

KingSpelen met vuur

De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen, is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King, woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch?

Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom, ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat. Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden, ze worstelt al jaren met haar identiteit.

Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King.

Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij, Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789086603275
Uitgever: Ellessy
Affaire

Luci en Josh kunnen elkaar niet met rust laten, ze gaan door met hun affaire en nemen steeds meer risico's. Josh ontdekt dat Benjamin een behoorlijk geheim met zich meedraagt en besluit dit tegen hem te gebruiken. Langzaam maar zeker beginnen de verhoudingen te veranderen. Benjamin doet een boekje open over Luci en lijkt steeds verder bij haar weg te drijven, ze hebben allebei geen vat meer op hun huwelijk en de sfeer tussen hen is ver beneden nul.

De relatie tussen Luci en Josh wordt ondertussen steeds serieuzer, waar Josh veel moeite mee heeft. Zijn enorme onzekerheid staat hem in de weg en hij twijfelt aan alles. Wanneer Benjamin toegeeft flink in de problemen te zitten, beseft Josh dat hun levens behoorlijk zullen gaan veranderen. Luci verklaart hem haar liefde, maar kan hij dit accepteren?

De bom barst uiteindelijk na een feestje bij de familie King thuis, er komt een schokkende waarheid boven tafel. Josh neemt hierna een wel heel rigoureuze beslissing.

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789086603794
Uitgever: Ellessy
Achter gesloten deuren

Benjamin en Luci halen Josh op uit Frankrijk en hoe gelukkig Luci ook is dat Josh zijn thuis heeft gevonden bij hen, het idee dat hij zomaar kan weglopen staat haar niet aan. Sinterklaasavond volgt snel, een plotselinge aanslag laat het gezin hevig schrikken. Wie zit hier achter en waarom?

Dan breekt het nieuwe jaar aan, dat chaotisch begint. De geheimen van de familie King worden ontrafeld, stukje bij beetje komt er naar boven dat er jarenlang een schijnvertoning is opgevoerd. De jeugd van zowel Josh als Benjamin is niet best geweest, Eveline King komt met verbazingwekkende onthullingen over haar gezin en haar huwelijk.

Niet veel later komt Luci achter Benjamins leugen, haar wereld stort in. Met behulp van Josh weet ze er weer bovenop te komen. Samen staan ze voor nieuwe uitdagingen, haar plannen voor een eigen hotel lijken werkelijkheid te worden en de relatie met Benjamin komt in rustiger vaarwater. Ondanks de tegenslagen lacht het leven Luci en Josh toe. Of niet?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789086603992
Uitgever: Ellessy
Verlossing

Josh en Luci gaan door een heftige periode. Komen ze alle tegenslag te boven, of is hun relatie gedoemd te mislukken? Eveline komt ondertussen met vreselijk nieuws. Het dwingt Josh tot het uiterste, en in zijn woede en verdriet werkt hij mee aan een bizar plan van Eveline, waarmee hij alles op het spel zet.

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789086604104
Uitgever: Ellessy

QueenTotale chaos

Olivia Lewis komt met een nieuwe erotische romanserie en deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia!

Sophia King is inmiddels een jongedame van eenentwintig jaar. Ze heeft een liefdevolle en stabiele thuisbasis, leuke vriendinnen, volgt een dansopleiding en heeft een relatie met de populairste danser op school; Mason. Sophia is ook succesvol Vlogster. Haar kanaal Sophia - Queen of Kings heeft bijna driehonderdduizend volgers en groeit nog iedere dag. Alles op de rit, toch?

Dan komt er een nieuwe leraar de school binnenwandelen. Scott van Spakenburg is de nieuwe zangdocent en ziet in Sophia een nieuw talent wanneer hij haar - per ongeluk - een keer hoort zingen. Sophia wordt door hem uitgedaagd alles uit haar carrière te halen, maar achter de blinkende façade schuilt een onzeker meisje met ADHD en een flinke dosis aan dagelijkse medicatie. Binnen no time ontstaat er totale chaos in het leven van Sophia en ze is al zo chaotisch.

Weet Scott haar zover te krijgen haar talenten te delen met de wereld? En nog belangrijker: hoe dealt Sophia met deze vreselijk knappe, innemende en jonge leraar?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789086604371
Uitgever: Ellessy
Weg van jou

Sophia en Scott hebben een paar heftige dagen achter de rug, maar wat staat hen nog te wachten nu Sophia wellicht een carrièreswitch gaat maken? Zijn ze samen sterk genoeg om de uitdaging aan te gaan? Maken ze de juiste keuzes? Of gaat de geschiedenis zich herhalen voor de familie King?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789086604449
Ebook: 9789026157974
Uitgever: Ellessy
Mijn alles

Er lijkt constant gedoe te zijn rondom Scott en Sophia. Nu zij elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers. Het drijft iedereen tot het uiterste...

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789086604586
Ebook: 9789026157998
Uitgever: Ellessy

Kerst met de KingsKerst met de Kings

Het is bijna kerst, en de familie King is druk met de voorbereidingen voor een gezellige tijd samen. Maar Scott en Sophia blijken heel andere plannen te hebben...

Kerst met de Kings bevat de volgende boeken:

 1. Winterwonderland
 2. Ingesneeuwd
 3. Vreugdevuur
 4. Vuurwerk

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026161674
Uitgever: De Fontein
Winterwonderland

Josh en Luci King zijn druk met de voorbereidingen voor het grote kerstfeest in Boutique Hotel Noah. Samen met Sophia halen ze warme (en hilarische) herinneringen op aan kerstfeesten met de familie, van jaren geleden. De teleurstelling is groot wanneer blijkt dat Scott en Sophia niet bij het kerstfeest aanwezig kunnen zijn vanwege een optreden in New York. Maar dan krijgt Luci de schrik van haar leven...

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026159954
Uitgever: De Fontein
Ingesneeuwd

Scott en Sophia zijn gestrand in Schotland. Samen met medepassagiers Bernard en Timo komen ze in een kasteelachtig hotelletje aan het meer van Loch Ness terecht. Op diezelfde dag worden ze ook nog eens overvallen door een sneeuwstorm, het vliegverkeer ligt plat. Betekent dit een eenzame, Schotse kerst voor Scott en Sophia?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026159961
Uitgever: De Fontein
Vreugdevuur

Josh, Luci en de complete familie hebben besloten het familie-kerstfeest te verplaatsen naar Schotland. De reis verloopt niet al te voorspoedig (met name door de alcohol) en ze worden gillend gek van elkaar, maar de liefde is groot. Hoe zullen Scott en Sophia reageren wanneer de bende van ellende ineens op de Schotse stoep staat?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026159978
Uitgever: De Fontein
Vuurwerk

Oliver heeft iets groots te melden en Josh en Luci maken zich zorgen om Ivy, maar gelukkig kan zij altijd terecht bij haar zus. De familie King zet ondertussen het hotel op stelten.

Na de onvergetelijke kerst vertrekken ze huiswaarts voor oud en nieuw. Wat heeft het nieuwe jaar in petto voor Scott en Sophia?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026160011
Uitgever: De Fontein

PrincessZwaartekracht

De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies...

Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid?

Uiteindelijk staat Ivy voor groot dilemma waarbij alleen zij kan de juiste keuze maken...

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026162220
Ebook: 9789026162237
Uitgever: De Fontein
Uitdaging

Na een ingrijpende gebeurtenis vermoedt Ivy dat haar toekomstdroom met Jake wellicht niet haalbaar is. Er zullen dingen moeten veranderen, maar is ze in staat om hierin de juiste keuze te maken wanneer alles op z’n kop komt te staan? En hoe zet Jake zijn leven goed op de rit, na alles wat er is gebeurd...?

Gelukkig kan Ivy altijd rekenen op de steun van haar familie, maar toch heeft ze het idee dat ze bepaalde zaken zelf zal moeten uitzoeken, daar kan niemand haar mee helpen... of toch wel?

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026162251
Ebook: 9789026162268
Uitgever: De Fontein
Samen

De achttienjarige Ivy heeft veel voor haar kiezen gehad in de afgelopen maanden. Vastberaden bereidt ze zich voor om de grootste en meest veelomvattende taak van haar leven in haar eentje te gaan volbrengen. Ze heeft geen keus... toch?

Ondertussen heeft de rest van de familie zo haar eigen issues: liefdesverdriet, jong ouderschap en pubersores. Maar de familie King is veerkrachtig, en de liefde die altijd centraal staat is een vanzelfsprekendheid waar menigeen jaloers op zou zijn!

Schrijver: Olivia Lewis
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026162282
Ebook: 9789026162299
Uitgever: De Fontein