Boekenplank:
Kies

Boeken van Chloe Liese

Chloe Liese schrijft vanuit haar overtuiging dat iedereen een liefdesverhaal verdient. Haar verhalen zitten vol humor, warmte en pikante scènes.

Meer over Chloe Liese

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Chloe Liese


Bergman Broers / Bergman Brothers

  1. Jij en ik - Only when it's us
  2. Het wachten waard - Always only you
Bergman Broers / Bergman Brothers

gedetailleerd overzicht

Bergman Broers / Bergman BrothersJij en ik

Gelukkig in het spel - ongelukkig in de liefde?

Willa Sutter is een van de veelbelovendste spelers in het voetbalteam van de universiteit. Door haar sportverplichtingen mist ze soms colleges. Voor een lastig vak zegt de docent dat ze zijn aantekeningen voor de gemiste lessen kan krijgen, maar dat ze die even moet lenen van een medestudent genaamd Ryder Bergman.

Ryder heeft een wilde blonde baard en draagt een pet, waardoor zijn ogen bijna niet te zien zijn. Als Willa probeert hem aan te spreken, negeert hij haar. Willa kan het niet geloven. Wat denkt hij wel niet?

Zo ontsteekt een intense strijd tussen de twee, die alleen maar heviger wordt als ze ook nog eens verplicht moeten samenwerken aan een opdracht. Al snel wordt voor iedereen (behalve voor Willa en Ryder zelf) duidelijk dat haat en liefde dicht bij elkaar liggen.

Schrijver: Chloe Liese
Oorspronkelijke titel: Only when it's us
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021430928
Ebook: 9789021430935
Uitgever: LoveBooks
Het wachten waard

Collega's. Tegenpolen. Meant to be?

Ren Bergman is een knappe en succesvolle ijshockeyspeler met een prachtige lach en een warme persoonlijkheid. Hij is al langere tijd gek op Frankie Zeferino, de socialmediamanager van zijn team, maar omdat ze collega’s zijn mag hij haar niet mee uit vragen.

Frankie Zeferino is een expert in sarcasme en bijtende humor. Sinds haar diagnose houdt ze iedereen op afstand. Ze is bang dat mensen haar anders zullen behandelen als ze erachter komen.

De goedlachse Ren laat de muren die Frankie om zich heen heeft opgetrokken steeds meer verdwijnen. Zal ze haar leven en haar hart ooit echt voor hem durven openstellen?

Schrijver: Chloe Liese
Oorspronkelijke titel: Always only you
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021460499
Uitgever: LoveBooks