Boekenplank:
Kies

Boeken van Liv

Meer over Liv

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Klittenband

Sascha de Ruiter

  1. Wraaklust
  2. Gifgroen
Overzicht
Sascha de Ruiter

gedetailleerd overzicht

OverzichtKlittenband
'We doen het nooit meer...', klaagt Nicky`s vriend, voor hij met een pruillip en twee koffers de deur uit loopt.
Als Nicky plotseling wordt gedumpt, zoekt zij steun bij haar vriendinnen. 'Hoe vaak doen jullie het nog?' Met uitzondering van nymfomane Marleen kijken de dames beschaamd omlaag.
Wordt het misschien tijd dat ze hun seksualiteit opnieuw gaan ontdekken?
Schrijver: Liv
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-6112-557-0
Uitgever: Karakter

Sascha de RuiterWraaklust
Wat is er toch gebeurd met... Het was zo'n onschuldig idee, eigenlijk niets meer dan een hardop uitgesproken gedachte tijdens een redactievergadering: een serie artikelen over vroegere klasgenoten en wat er van hen is terechtgekomen. Maar niemand had kunnen vermoeden dat het zo zou eindigen...
Via de populaire website Schoolbank.nl komt Sascha de Ruiter, een jonge, ambitieuze journalist bij het magazine B&G, in contact met haar vroegere klasgenoten van de middelbare school. De meesten van hen heeft zij in jaren niet meer gezien en de reacties op haar toenaderingspogingen zijn over het algemeen positief. Maar algauw merkt ze dat het beeld dat ze al die jaren van haar jeugd heeft gehad, wellicht vertekend is geweest. Dat haar voormalige klasgenoten zich anders voordoen dan ze zijn (of ooit waren) en dat sommige vetes nooit zullen verdwijnen. Maar ook dat vroegere liefdes opeens weer binnen handbereik liggen.
Het duurt niet lang voordat B&G van alle kanten wordt aangeklaagd en er mysterieuze ongelukken gebeuren. Maar dat is niet alles. Sascha zelf raakt ook bekneld tussen keuzes die zij ooit in het verleden heeft gemaakt en de overtuigingen die haar vandaag de dag drijven.
Schrijver: Liv
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-229-9314-9
Uitgever: Bruna
Gifgroen
Een vergiftigd potje babyvoeding, de grootste angst van elke jonge moeder. En die van Sascha, pr-manager bij Babico BV, een concern in de buurt van Den Haag, dat baby- en kindervoeding produceert. Een persbericht kan ze nog wel schrijven, maar woordvoerder zijn tijdens een grote crisis?
Als de dreigementen grimmiger worden en de medewerking in het bedrijf allesbehalve optimaal, roept ze de hulp in van Donald Hylkema, mediatrainer en verdomd aantrekkelijk. Kan hij haar en Babico redden?
Schrijver: Liv
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-611-2209-8
Uitgever: Karakter