Boekenplank:
Kies

Boeken van Belle Logan

Belle Logan groeide op in Philadelphia, studeerde literatuur aan de George Washington Universiteit in Washington, en woont nu met haar gezin in New York City.

Meer over Belle Logan

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Jamie Brenner

Geboren: 1971

Website: Belle Logan


Overzicht

Verdiept in jou

Regina Finch is net klaar met haar studie als ze haar droombaan weet te veroveren: werken in de New York Public Library. Tijdens haar studie had ze geen tijd voor mannen of feestjes, en ze ziet geen reden dat te veranderen nu ze in de bibliotheek werkt.

Dan ontmoet ze Sebastian Barnes, de jonge fotograaf die de bibliotheek dankzij de gulle gaven van zijn familie als zijn persoonlijke speeltuin ziet. En hij kiest Regina als zijn nieuwste speeltje. Sebastian weet de schuchtere bibliothecaresse al snel te verleiden met zijn sensuele spel, en hij leert haar dat passie en spanning niet alleen in boeken te vinden zijn. Samen ontdekken ze een wereld waarin pijn en plezier hand in hand gaan.

Maar iets wat niet meer dan een spannend tijdverdrijf had moeten zijn, gooit hun levens ondersteboven wanneer ze verliefd worden. Kan Sebastian zijn angst voor relaties overwinnen? En durft Regina haar veilige grijzemuizenbestaan vaarwel te zeggen om de sterke vrouw te worden die ze kan zijn?

Schrijver: Belle Logan
Oorspronkelijke titel: The librarian
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789032514068
Uitgever: De Kern