Boekenplank:
Kies

Boeken van T.M. Logan

T.M. Logan werkte als journalist voor de Daily Mail waarvoor hij verslag deed over de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk terrein. Logan woont met zijn gezin in Nottinghamshire.

Meer over T.M. Logan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Tim Utton

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • 29 seconden - 29 seconds
  • Leugens - Lies

gedetailleerd overzicht

Overzicht29 seconden

Sarah worstelt met haar baan als professor aan de universiteit. De beroemde tv-presentator en tv-persoonlijkheid Alan Hawthorne zwaait er de scepter en hij heeft het op Sarah voorzien; hij intimideert haar en steelt haar ideeën. Ze voelt zich steeds verder in het nauw gedreven.

Wanneer Sarah een poging tot ontvoering van een jong meisje verijdelt, blijkt diens vader een succesvolle zakenman te zijn - een zakenman die over lijken gaat. Hij doet Sarah een aanbod waarmee al haar problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Al wat nodig is, is een telefoontje van 29 seconden...

Schrijver: T.M. Logan
Oorspronkelijke titel: 29 seconds
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026350177
Uitgever: Ambo | Anthos
Leugens

Kun je je partner werkelijk vertrouwen?

Joe Lynch is gelukkig getrouwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag rijden Joe en William samen in een auto en zien Mel rijden. In een seconde besluit Joe de auto te volgen om haar te verrassen.

Even later ziet Joe dat Mel een enorme ruzie heeft met een vriend van hen, en dat is de eerste aanwijzing dat Mel een geheim heeft. Joe kan alleen nog niet bevatten hoe groot dat geheim is.

Schrijver: T.M. Logan
Oorspronkelijke titel: Lies
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026342219
Ebook: 9789026342226
Uitgever: Ambo | Anthos