Boekenplank:
Kies

Boeken van Stefanie London

Meer over Stefanie London

Genre: Roman

Geboorteland: Australië

Website: Stefanie London


Stad op Pootjes / Paws in the City

  1. Een teckel in Prada - The dachshund wears Prada
  2. Pootjes op Park Avenue - Pets of Park Avenue
Stad op Pootjes / Paws in the City

gedetailleerd overzicht

Stad op Pootjes / Paws in the CityEen teckel in Prada

Influencer zijn klinkt leuk, totdat je een gigantische misser maakt. Dat overkomt social media-consultant Isla Thompson als ze per ongeluk een livestream maakt die een jonge actrice haar carrière kost. Van het ene op het andere moment staat ze op de zwarte lijst bij zo'n beetje iedereen die ertoe doet in het wereldje.

Omdat Isla hard geld nodig heeft, neemt ze de eerste baan aan die ze kan krijgen: de zorg voor Camilla - een verwende teckel met een overvolle agenda vol speeldates, beautybehandelingen en huisdierpsychologen. Het is niet alleen Camilla die in Isla's leven komt, het is ook haar baasje, Theo. Al staat hij bekend als 'de kluizenaar van Fifth Avenue', voor Isla stelt hij zich langzaam maar zeker open. En zij? Zij valt harder voor Theo dan ze zichzelf zou moeten toestaan... en ze kan er helemaal niks tegen doen.

Schrijver: Stefanie London
Oorspronkelijke titel: The dachshund wears Prada
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464820041
Ebook: 9789464820058
Uitgever: April Books
Pootjes op Park Avenue

Scout Myers is vastbesloten om te bewijzen dat ze eindelijk alles op een rijtje heeft. Dus als de kans zich voordoet op een promotie bij Paws in the City, het talentenbureau waar ze werkt, grijpt Scout die met beide handen aan. Maar dan is er een afzegging voor een belangrijke fotoshoot en moet zij het snel oplossen. Gelukkig kent ze de eigenaar van de perfecte hond: de man die ze jaren geleden heeft verlaten.

Ze gaan samenwerken en het voelt net als vroeger, afgezien van al die slepende, onopgeloste spanningen. Maar Scout weet niet zeker of ze klaar is om de redenen waarom ze haar ex heeft verlaten onder ogen te zien, en wanneer hun plannen om de scheiding af te ronden wel heel reëel worden, begint ze zich af te vragen of hun relatie misschien toch een tweede kans verdient.

Schrijver: Stefanie London
Oorspronkelijke titel: Pets of Park Avenue
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464820607
Ebook: 9789464820614
Uitgever: April Books