Boekenplank:
Kies

Boeken van LP Lovell

Meer over LP Lovell

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Lauren Lovell

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Kiss of Death

  1. Dwing me - Make me
  2. Vermoord me - Kill me
  3. Kus me - Kiss me

gedetailleerd overzicht

Kiss of DeathDwing me

Op m'n dertiende werd ik verkocht, gedoemd om seksslavin te worden. Nicholai Ivanov, baas van de Russische Bratva, gaf me het ultieme geschenk. Hij redde me van een lot erger dan de dood en beloofde me sterk te maken. Alleen de sterken overleven en de zwakken sterven, vergeten en onbelangrijk.

Ik leef nu in een wereld van bloed en geweld, waar de mensheid zelf een zwakte is. Mijn leven is geen strijd tussen goed en slecht, maar slecht en slechter. Het is moorden of vermoord worden, de sterkste overleeft. Dwing me of breek me?

Schrijver: LP Lovell
Oorspronkelijke titel: Make me
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200256
Ebook: 9789464200249
Uitgever: SVM Publishing
Vermoord me

Ik ben een capo in de Italiaanse maffia. Zij is de dood zelve. Een vereerde moordenaar, en ik bezit het enige dat ze ten koste van alles wil.

De pionnen staan op het schaakbord. Het enige wat ik moet doen is toekijken hoe het uitpakt. Ze is niets meer dan een wapen, en toch wil ik met de dood dansen, om haar te bezitten. En ik krijg altijd wat ik wil.

Een machtsspel. Een risico dat haar alles kan kosten. Een obsessie waardoor de wereld zou branden aan hun voeten. Een bebloede koning. Een gebroken koningin.

Schrijver: LP Lovell
Oorspronkelijke titel: Kill me
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200065
Ebook: 9789464200058
Uitgever: SVM Publishing
Kus me

Een meedogenloze koning. Een wilde koningin. Vermoord me of kus me?

Una: Ik ben op de vlucht. Ik heb meer vijanden dan ik kan bestrijden, en een prijskaartje van vijf miljoen dollar aan mijn hoofd, allemaal omdat ik Nero heb geholpen. De jager is de prooi geworden, en nu moet ik een leven beschermen, een onschuldige baby. En dat voelt ineens als de belangrijkste missie die ik ooit heb gehad. Ik heb nog nooit zo geïnvesteerd in het overleven, dus laat ze maar komen. Ik vermoord ze allemaal.

Nero: Ik had een plan en het was perfect. Ze was mijn koningin, mijn ultieme wapen. Ze speelde haar rol en hielp me de macht te brengen die ik boven alles zocht, maar tegen welke prijs? Nu is ze alles wat ik wil, alles wat ik nodig heb. Una is van mij. Ik zal iedereen doden die tussen ons staat en de wereld tot as verbranden om haar te houden. Een dreigende oorlog. Een overlevingstest. Een partnerschap dat hun vijanden zou zien beven in hun kielzog.

Schrijver: LP Lovell
Oorspronkelijke titel: Kiss me
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789464200218
Ebook: 9789464200201
Uitgever: SVM Publishing