Boekenplank:
Kies

Boeken van T.I. Lowe

T.I. Lowe studeerde psychologie en creative writing aan the Coastal Carolina University en the University of Tennessee. Ze begon met het schrijven van haar eerste boek (Lulu's Cafe, 2014) in de periode dat haar moeder behandeld werd voor kanker. Pas een jaar na de dood van haar moeder was ze in staat het boek te laten publiceren.

Meer over T.I. Lowe

Genres: Christelijk, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: T.I. Lowe


Overzicht

Onder de magnolia

South Carolina, 1980. Austin Foster is nog maar een tiener als haar moeder sterft in het kraambed. Terwijl haar vader zich verliest in zijn verdriet, komt de zorg voor haar broertjes en zusjes volledig op Austins schouders terecht. In de jaren die volgen vindt ze steun en vriendschap bij de inwoners van het dorpje Magnolia. Ondertussen doet ze er alles aan om haar vaders extreme stemmingswisselingen voor de buitenwereld verborgen te houden.

Net wanneer Austins toekomst voorspoedig lijkt en ze Vance Cumberland, de zoon van een rijke familie, ontmoet, maakt haar vader een keuze waardoor alle familiegeheimen in één klap op straat komen te liggen. Ze zal moeten omgaan met de consequenties van haar vaders keuze en haar liefde voor een jongen zoals Vance.

Schrijver: T.I. Lowe
Oorspronkelijke titel: Under the magnolias
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029734769
Ebook: 9789029734776
Uitgever: Kok