Boekenplank:
Kies

Boeken van Kathryn Mackel


Overzicht

  • De draagmoeder - The surrogate
  • De geesten - The departed
  • Het slachtoffer - The hidden

gedetailleerd overzicht

Overzicht



De draagmoeder
Bethany en Kyle Dolan gaan al jaren gebukt onder onvruchtbaarheid, miskramen en uiteindelijk zelfs een baarmoederverwijdering. Ze zijn nu wanhopig op zoek naar een draagmoeder die hun laatst ingevroren embryo zal kunnen dragen. Sable Lynde is een jonge vrouw die niet alleen tracht te ontsnappen aan de demonen uit haar duistere verleden maar ook aan een gevaarlijke schuldeiser. Dankzij haar uitstekende acteertalenten weet ze op de Dolans zo'n goede indruk te maken dat ze in haar de perfecte kandidate voor het draagmoederschap zien en haar zelfs uitnodigen om onder hun dak te komen wonen. Maar naarmate de zwangerschap vordert, komen Sables duistere kanten meer en meer aan het licht en drukt ze - zelfs in coma - een levensbedreigend stempel op het leven van de Dolans...
Schrijver: Kathryn Mackel
Oorspronkelijke titel: The surrogate
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 978-90-6112-788-8
Uitgever: Karakter
De geesten
Joshua Lazerus en zijn vrouw Maggie zijn overdonderd door het doorslaande succes van zijn nieuwe televisieshow. Hierin treed Joshua als medium op en geeft hij boodschappen door aan mensen uit het publiek van hun dierbare overleden. Allemaal doorgestoken kaart natuurlijk, maar wanneer een vreemde stem hem genadeloos begint te achtervolgen en er geesten lijken te zijn die hem smeken hen te helpen, beseft Joshua dat hij te maken heeft met krachten waarvan hij het bestaan nooit heeft geloofd.
Schrijver: Kathryn Mackel
Oorspronkelijke titel: The departed
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 978-90-6112-447-4
Uitgever: Karakter
Het slachtoffer
Psychiater Susan Stone draagt veel leed met zich mee, te veel voor één mens: zowel haar moeder als haar zoon hebben zelfmoord gepleegd, en haar man is gestorven aan een hersentumor. Als haar vader, een paardenfokker in Colorado, dan ook nog een trap krijgt van een wild paard, besluit ze hem te gaan helpen en tegelijkertijd haar eigen kwelgeesten onder de loep te nemen. Maar op échte geesten heeft ze niet gerekend: als ze op een dag door het schitterende landschap van Colorado galoppeert, vindt ze een jonge man die vastgeketend zit in een ravijn. De kettingen verdwijnen in het zwarte gat van een grot. Susan neemt de jongen mee naar haar vaders ranch zonder te weten dat ze daarmee ook duistere krachten bevrijdt.
Schrijver: Kathryn Mackel
Oorspronkelijke titel: The hidden
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-6112-677-5
Uitgever: Karakter