Boekenplank:
Kies

Boeken van Shelby Mahurin

Meer over Shelby Mahurin

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Verenigde Staten

Website: https://www.shelbymahurin.com/


Serpent & Dove

  1. Heks & jager - Serpent & dove
  2. Bloed & honing - Blood & honey

gedetailleerd overzicht

Serpent & DoveHeks & jager

Verbonden om lief te hebben, te eren of te branden...

Twee jaar geleden ontvluchtte Louise le Blanc haar heksenkring en vestigde zich in de stad Cesarine, waar ze alle magie achterwege liet en leefde van wat ze kon stelen. In Cesarine worden heksen als Lou echter opgejaagd. Ze worden gevreesd. En verbrand...

Reid Diggory, beëdigd als Heksenjager, heeft zijn hele leven één principe gehad: gij zult geen heks in leven laten. Het was nooit de bedoeling dat zijn pad dat van Lou zou kruisen, maar een slechte daad dwingt hen tot een onmogelijke heilige verbintenis.

De oorlog tussen heksen en de kerk is eeuwenoud en Lou's gevaarlijkste vijanden zorgen voor een lot dat nog erger is dan het vuur. Niet in staat om haar groeiende gevoelens te negeren, maar machteloos om te veranderen wie ze is, moet ze een keuze maken. En liefde maakt ons allemaal blind...

Schrijver: Shelby Mahurin
Oorspronkelijke titel: Serpent & dove
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402704440
Ebook: 9789402758993
Uitgever: HarperCollins
Bloed & honing

Tot de dood ons scheidt...

Lou is haar heksenkring ontvlucht. Ze moet zo onopvallend mogelijk leven om niet de aandacht te trekken en vooral geen magie gebruiken, want in Cesarine worden heksen zoals zij zonder pardon op de brandstapel gezet.

Sinds haar onwaarschijnlijke huwelijk met heksenjager Reid Diggory is het leven er niet makkelijker op geworden. Nu zitten zowel de heksenjagers van de kerk als de heksen hen op de hielen. Ze hebben bondgenoten nodig, maar wie wil hen nog helpen? Terwijl Lou en Reid steeds verder uit elkaar worden gedreven, lokt de lafhartige Morgane, een heks die Lou beter kent dan wie dan ook, hen in een dodelijk kat-en-muisspel. Is ontsnappen nog mogelijk?

Schrijver: Shelby Mahurin
Oorspronkelijke titel: Blood & honey
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402707335
Ebook: 9789402761405
Uitgever: HarperCollins