Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Catherine Mangan

Boeken van Catherine Mangan

Meer over Catherine Mangan

Genre: Roman

Geboorteland: Ierland


Overzicht

  • De Italiaanse droom - The Italian escape
  • Een Italiaanse zomer - One Italian summer

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Italiaanse droom

Zon, zee en witte wijn... Waarom zou ze niet voor altijd blijven?

Niamh Kelly's leven heeft een dieptepunt bereikt: haar vriend heeft haar gedumpt, waardoor ze weer bij haar ouders moest gaan wonen, en haar baan staat op de tocht. Ze grijpt het aanbod van haar zus om mee te gaan voor een korte trip naar Italië dan ook met beide handen aan. Daar, aan de Ligurische kust, heeft ze het al snel zo naar haar zin, dat ze besluit er te blijven! In het pittoreske Camogli begint ze een koffiebar, soon to be wijnbar, want de Italianen halen hun neus op voor haar koffie.

Ze geniet van haar nieuwe leven vol zon, zee en heerlijke lunches - én van het gezelschap van de knappe Giorgio, de verhuurder van de bar. Maar dan komt ze in zwaar weer. Door geldproblemen en een familietragedie moet ze terug naar het regenachtige Ierland. Is dit het einde van haar Italiaanse droom? Of kunnen haar nieuwe vrienden haar helpen terug te keren naar la bella Italia?

Schrijver: Catherine Mangan
Oorspronkelijke titel: The Italian escape
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402705430
Ebook: 9789402759785
Uitgever: HarperCollins
Een Italiaanse zomer

Tien dagen op een zonnig eiland... Is dat de perfecte remedie voor haar gebroken hart?

De bruiloft van haar twee beste vriendinnen op het zonovergoten Italiaanse eilandje Ischia: dat is precies wat Lily nodig heeft nadat haar relatie op de klippen is gelopen. Tien dagen genieten in een luxehotel met een adembenemend uitzicht op zee klinkt als de perfecte remedie voor een gebroken hart.

Een beetje met haar ziel onder de arm zwerft Lily over het strand en maakt kennis met Matt, die daar al jaren samen met zijn dochtertje woont. Dankzij hem leert ze de magie van het betoverende eiland kennen. Ischia heeft meer toeristen nodig, vertelt hij, en door haar werk weet Lily precies hoe ze moet helpen. Plotseling droomt ze van een toekomst op Ischia. En vreemd genoeg duikt ook Matt daarin op...

Schrijver: Catherine Mangan
Oorspronkelijke titel: One Italian summer
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402710533
Ebook: 9789402766134
Uitgever: HarperCollins