Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Kate Alice Marshall

Boeken van Kate Alice Marshall

Meer over Kate Alice Marshall

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kate Alice Marshall


Overzicht

  • In het diepste geheim - No one can know
  • Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - I am still alive

gedetailleerd overzicht

OverzichtIn het diepste geheim

Drie zussen. Twee moorden. Te veel geheimen. Wie vertrouw jij?

Emma vertelt niet graag over haar verleden. Haar man weet alleen dat haar ouders zijn overleden, en dat ze haar zussen al jaren niet heeft gesproken. Dan wordt hun wereld plotseling op zijn kop gezet wanneer hij zijn baan verliest en ze noodgedwongen hun appartement moeten verlaten, terwijl Emma zwanger is - alleen Emma’s geheimen kunnen nog een uitweg bieden.

Emma bekent dat zij, samen met haar zussen, de eigenaar is van haar voormalig ouderlijk huis. Ze kunnen het niet verkopen, maar ze kunnen er wel wonen. Het statige huis lijkt een ideaal onderkomen, totdat duidelijk wordt dat Emma’s ouders daar om het leven zijn gekomen. En dat sommigen zeggen dat Emma verantwoordelijk was voor hun dood.

Het kleine stadje wordt opgeschrikt door Emma’s terugkomst, waardoor oude geheimen boven water dreigen te komen. Emma zoekt met moeite toenadering tot haar zussen, en realiseert zich dat alles wat onuitgesproken is gebleven, hen weer opnieuw in gevaar heeft gebracht. Kan Emma zich verzoenen met haar oude familie, voordat zij haar nieuwe gezin kwijtraakt?

Schrijver: Kate Alice Marshall
Oorspronkelijke titel: No one can know
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789049203924
Ebook: 9789402323849
Uitgever: Boekerij
Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog

Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de blokhut nog nasmeulen.

Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En wanneer ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze dan mijn verhaal.

Dus als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk dood.

Schrijver: Kate Alice Marshall
Oorspronkelijke titel: I am still alive
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045216959
Ebook: 9789045217055
Uitgever: Karakter