Boekenplank:
Kies

Boeken van Matthew Mather

Matthew Mather is geboren in Sheffield (Engeland), maar groeide op in Montreal (Canada). Mather is een expert op het gebied van cybersecurity.

Meer over Matthew Mather

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1960

Website: Matthew Mather


Overzicht

  • Cyberstorm - Cyberstorm
  • Darknet - Darknet

gedetailleerd overzicht

OverzichtCyberstorm

Het is kerstavond als New York wordt getroffen door een van de zwaarste sneeuwstormen uit de geschiedenis. Op hetzelfde moment valt een groep anonieme hackers de energiemaatschappijen van Amerika aan en gaat alles in één keer op zwart.

Afgesloten van de buitenwereld proberen Mike Mitchell en zijn familie te overleven in hun appartementencomplex terwijl de temperatuur naar een ijzingwekkend niveau daalt. Samen met zijn buren probeert Mike het beste van de situatie te maken, maar de sfeer slaat al snel om als bendes van buiten horen van hun riante voedselvoorraad en noodaggregaten. Ineens is de sneeuw niet meer hun enige vijand...

Schrijver: Matthew Mather
Oorspronkelijke titel: Cyberstorm
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789024564163
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Darknet

Jake O'Connell heeft zijn criminele verleden achter zich gelaten. Maar als zijn jeugdvriend Sean Womack wordt vermoord, komt er een einde aan zijn nieuwe leven als succesvolle effectenmakelaar in New York.

Aan de andere kant van de wereld, in Hongkong, ontdekt wetenschapper Jin Huang een lijst met rijke doden en een enorme samenzwering in de bankwereld. Het vreemde is dat de doden op deze lijst niet allemaal dood lijken te blijven. Jin stort zich op de zaak, maar ontdekt tot haar afgrijzen dat ze zelf op de lijst staat.

Jake O'Connell en Jin Huang slaan op de vlucht en komen er op de verschillende continenten achter dat een duister geheim zich als een kanker uitzaait over de wereld. Waarom werd Sean vermoord? Wat had hij te maken met de lijst van rijke doden? Wie van hen komt weer tot leven? Jake en Jin gaan op zoek naar de antwoorden. Maar dan wordt de familie van Jake bedreigd en dat verandert de zaak.

Schrijver: Matthew Mather
Oorspronkelijke titel: Darknet
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045217918
Uitgever: Karakter