Boekenplank:
Kies

Boeken van Nikki May

Nikki May is geboren in Engeland, maar groeide op in Nigeria. Toen ze twintig was, stopte ze met haar opleiding medicijnen en begon een advertentiebureau in Londen.

Meer over Nikki May

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Wahala

Een vlijmscherpe kijk op vriendschap, met een duister randje...

Ronke, Boo en Simi zijn vriendinnen van Engels-Nigeriaanse afkomst en wonen in Londen. Ronke wil dolgraag de ware vinden en denkt dat Kayode dat is. Haar vriendinnen vinden hem echter maar een loser, een van haar vele, vage Nigeriaanse vriendjes. Boo lijkt alles te hebben wat Ronke begeert - een lieve echtgenoot en een leuk kind. Maar ze heeft het gevoel dat het plaatje niet compleet is. Simi leidt het perfecte leventje, maar toch is ze stiekem bang om door de mand te vallen. Haar man denkt dat ze klaar zijn voor een baby, maar zij is dat niet.

Wanneer de charismatische Isobel bij het vriendinnengroepje komt, lijkt ze het beste in iedereen boven te brengen. Maar hoe meer ze zich bemoeit met het leven van de drie vrouwen, hoe meer chaos ze veroorzaakt, en de hechte vriendschap tussen Ronke, Boo en Simi begint barsten te vertonen...

Schrijver: Nikki May
Oorspronkelijke titel: Wahala
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026359668
Ebook: 9789026359675
Uitgever: Ambo | Anthos