Boekenplank:
Kies

Boeken van Sue Mcdonagh

Meer over Sue Mcdonagh

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: http://suemcdonaghwriter.blogspot.com/


Het Kunstcafé / The Art Cafe

  1. Zomer in het kunstcafé - Summer at the art cafe
  2. Ontmoeting in het kunstcafé - Meet me at the art cafe

gedetailleerd overzicht

Het Kunstcafé / The Art CafeZomer in het kunstcafé

Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid...

Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen?

Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was.

Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen. Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

Schrijver: Sue Mcdonagh
Oorspronkelijke titel: Summer at the art cafe
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789463982405
Ebook: 9781386646372
Uitgever: Choc Lit
Ontmoeting in het kunstcafé

Zou jij een bad boy met een leren jack en een vintage motor een kans geven?

Dat is de vraag die alleenstaande moeder Jo Morris zich moet stellen als ze tijdens een fietstochtje door het regenachtige Welshe landschap door Ed Griffiths, de lokale motormonteur, wordt aangereden. Jo werkt in het Kunstcafé en is zich maar al te bewust van de vele geruchten die de ronde doen over Eds reputatie.

Maar hoewel hij zeker geen engel is, heeft Ed iets prettigs over zich heen zich dat Jo maar moeilijk kan negeren. En als ze hem beter leert kennen en ziet hoe hij omgaat met haar zoontje Liam, begint ze zich af te vragen of Ed meer in zijn mars heeft dan alleen maar de bad boy uithangen.

Schrijver: Sue Mcdonagh
Oorspronkelijke titel: Meet me at the art cafe
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492585493
Ebook: 9781393254898
Uitgever: Choc Lit