Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Mhairi McFarlane

Boeken van Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane (Schotland) studeerde Engelse literatuur aan Manchester University. Ze werkt(e) als journalist, blogger, scriptschrijver en schrijver. Ze woont met haar gezin in Nottingham.

Meer over Mhairi McFarlane

Geboren: 1976

Website: http://www.mhairimcfarlane.com/

Overzicht
  • Als sterren aan de hemel staan - You had me at hello
  • De meeste dromen zijn bedrog - Here's looking at you
  • Zwart op wit - Who's that girl?

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Als sterren aan de hemel staan

Rachel en Ben. Ben en Rachel. Jarenlang konden ze samen alles aan: ze waren beste vrienden, geliefden en partners in crime. Tot alles fout ging. Nu hebben ze elkaar al tien jaar niet meer gesproken. Maar dan lopen ze elkaar op een regenachtige dag toevallig weer tegen het lijf en het lijkt direct alsof die tien jaren eigenlijk maar tien minuten waren.

Er is veel veranderd: ze zijn afgestudeerd, hebben carrière gemaakt en Ben is getrouwd, maar de klik tussen hen is er nog steeds. Durft Rachel zich weer vol overgave in deze vriendschap te storten? Haar hart doet nog pijn van de vorige keer...

Schrijver: Mhairi McFarlane
Oorspronkelijke titel: You had me at hello
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789022570395
Ebook: 9789402300123
Uitgever: Boekerij
De meeste dromen zijn bedrog

Na vijftien jaar gaat Anna Alessi voor een reünie terug naar haar middelbare school. Ze ziet er behoorlijk tegenop: ze was als tiener klein en stevig en werd genadeloos gepest. Natúúrlijk is James Fraser de eerste die ze op de reünie tegen het lijf loopt. De knapste jongen van de klas, en Anna's geheime jeugdliefde. Maar ook de aanvoerder van de pestkoppen van vroeger.

Hij is onder de indruk van Anna - ze lijkt helemaal niet meer op het meisje dat ze ooit was. Maar Anna, verslaafd aan kasteelromannetjes en door en door romantisch, vertrouwt hem niet. Zeker, mensen kunnen veranderen; maar er moet nog heel wat gebeuren voordat James Anna's hart weer kan veroveren!

Schrijver: Mhairi McFarlane
Oorspronkelijke titel: Here's looking at you
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789022570371
Ebook: 9789402300116
Uitgever: Boekerij
Zwart op wit

Op de bruiloft van twee collega's wordt Edie gekust... door de bruidegom, in het zicht van de bruid. En terwijl ze - achtervolgd door woedende bruidsmeisjes - naar haar hotelkamer vlucht, weet ze één ding zeker: haar leven zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn.

Gelukkig werpt haar baas haar een reddingsboei toe. Ze mag in Nottingham (want daar is hij een film aan het opnemen) de biografie van Elliot Owen, een bekende acteur, gaan schrijven. Edie twijfelt geen seconde: dag Londen, hallo Nottingham!

Schrijver: Mhairi McFarlane
Oorspronkelijke titel: Who's that girl?
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789402722208
Ebook: 9789402751871
Uitgever: HarperCollins