Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Karen M. McManus

Boeken van Karen M. McManus

Meer over Karen M. McManus

Genres: Thriller / Spanning, Young Adult

Verenigde Staten

Website: https://www.karenmcmanus.com/

Overzicht

  • Twee kunnen een geheim bewaren... als er één dood is - Two can keep a secret

Bayview High

  1. Een van ons liegt - One of us is lying
  2. Eerlijk duurt het langst - One of us Is next

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Twee kunnen een geheim bewaren... als er één dood is

Geheimen, jaloezie, roddels en moord...

Ellery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder. Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen - een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over gesproken wordt. Algauw ontdekt Ellery dat er pas nog een meisje is verdwenen. Net als Sarah was dit meisje homecoming queen op school, en niet lang daarna worden ook de meisjes die dit jaar genomineerd zijn bedreigd.

Ellery is een van de kandidaten en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt daarbij geholpen door Malcolm, een jongen van school die ze stiekem wel leuk vindt, maar die ook meer lijkt te weten dan hij doet voorkomen. Langzaam maar zeker komt Ellery dichter bij de waarheid. Maar dan vindt er nog een verdwijning plaats en deze keer wel heel dichtbij...

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: Two can keep a secret
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789000364381
Ebook: 9789000364398
Uitgever: Van Goor

Bayview High

Een van ons liegt

Vier studenten, vier geheimen, één moord...

De zeventienjarige Simon Kelleher heeft Bayview Highs beruchte roddel-app ontwikkeld. Hij kondigt groots aan dat hij sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren gaat onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus.

Bronwyn, Cooper, Addy en Nate - het brein, de atleet, de prinses en de crimineel van de school - zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk was.

Wie is er te vertrouwen? Wie van hen is schuldig? Ieder van hen heeft iets te verbergen. Ieder van hen zou het gedaan kunnen hebben, om te voorkomen dat de roddels op de app onthuld zouden worden. En een van hen liegt.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: One of us is lying
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789000365272
Ebook: 9789000352975
Uitgever: Van Goor
Eerlijk duurt het langst

Mis jij About That ook zo? Ik wel. Laten we een nieuw spel spelen. Stuur mij je keuze: Truth or Dare.

Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare.

De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze móéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere - en gaat daarvoor over lijken.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: One of us Is next
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000370870
Ebook: 9789000370924
Uitgever: Van Goor