Boekenplank:
Kies
 • Home
 • M
 • Karen M. McManus

Boeken van Karen M. McManus

Karen M. McManus studeerde Engels en journalistiek. Zij werkt als marketing- en communicatieprofessional.

Meer over Karen M. McManus

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Karen M. McManus


Overzicht

 • Familie liegt nooit - The cousins
 • Jij wordt nog eens mijn dood - You'll be the death of me
 • Niets meer te zeggen - Nothing more to tell
 • Such charming liars - Such charming liars
 • Twee kunnen een geheim bewaren... als er één dood is - Two can keep a secret

Een van Ons Liegt / Bayview High

 1. Een van ons liegt - One of us is lying
 2. Eerlijk duurt het langst - One of us is next
 3. Een van ons is terug - One of us is back

gedetailleerd overzicht

OverzichtFamilie liegt nooit

Van je familie moet je het hebben...

Jonah, Milly en Aubrey Story zijn neef en nichten, maar ze kennen elkaar amper en ze hebben zelfs hun oma nog nooit ontmoet. Deze rijke vrouw leeft een teruggetrokken bestaan en onterfde hun ouders voordat ze werden geboren. Dus wanneer ze alle drie een brief ontvangen waarin ze worden uitgenodigd om in de zomer op haar resort op een klein eiland te komen werken, zijn ze verrast... en nieuwsgierig.

Hun ouders zijn het over één ding eens: niet gaan is geen optie. Dit zou de kans kunnen zijn om weer bij hun grootmoeder in de gunst te komen. Maar wanneer ze op het eiland aankomen, wordt meteen duidelijk dat zij andere plannen met hen heeft. En langzaam maar zeker begint het drietal te beseffen hoe mysterieus - en duister - het verleden van hun familie is.

De hele Story-familie heeft geheimen. Wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven is nog niet voorbij - en deze zomer zullen Jonah, Milly en Aubrey de gruwelijke waarheid ontdekken.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: The cousins
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000373000
Uitgever: Van Goor
Jij wordt nog eens mijn dood

Vrienden tot het einde...

Ivy, Mateo en Cal waren ooit dikke vrienden. Nu zitten ze alleen nog op dezelfde school en hebben ze alle drie een verschrikkelijke dag...

Ivy verloor een studentenraadsverkiezing, Mateo probeert school met twee drukke banen te combineren en Cal heeft alweer een blauwtje gelopen. Dus wanneer ze elkaar op de campus tegenkomen, besluiten ze om samen te spijbelen. Ze gaan met zijn drieën de stad in, net zoals vroeger. Behalve dat ze elkaar nog amper wat te zeggen hebben, totdat ze een andere student zien spijbelen en hem volgen naar de plaats delict van zijn eigen moord.

Hun dag verandert van saai in dodelijk. En het wordt nog erger als blijkt dat ze allemaal een connectie met de dode student hebben. En ze verbergen allemaal iets. Was hun toevallige hereniging misschien toch niet zo toevallig?

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: You'll be the death of me
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789000377565
Ebook: 9789000378470
Uitgever: Van Goor
Niets meer te zeggen

Vijf jaar geleden verliet Brynn Saint Ambrose School na de schokkende moord op haar favoriete leraar. Het lichaam van meneer Larkin werd door drie studenten gevonden in het bos achter hun school. De zaak werd nooit opgelost. Nu Brynn met haar droomstage bij een misdaadshow begint, is ze vastbesloten om de waarheid te achterhalen.

Zonder de getuigenis van een van de drie leerlingen, Tripp Talbot, waren de andere twee misschien veroordeeld voor de moord. Tripp is nooit vergeten wat hij die dag voor hen heeft gedaan. Net zomin is hij vergeten dat alles wat hij de politie vertelde gelogen was.

Terwijl Brynn onderzoekt wat er die dag in het bos is gebeurd, ontdekt ze geheimen die alles zouden kunnen veranderen. Vijf jaar geleden kwam iemand weg met moord. En die moordenaar loopt nog steeds vrij rond...

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: Nothing more to tell
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789000382866
Ebook: 9789000382873
Uitgever: Van Goor
Such charming liars

Kat en haar moeder Jamie zijn altijd met hun tweetjes geweest - behalve tijdens het achtenveertig uur durende huwelijk van Jamie, toen Kat een stiefbroer had: Liam. Sinds de dramatische scheiding heeft Kat Liam niet meer gezien.

Als Jamie, een juwelendief die op het rechte pad probeert te komen, voor haar laatste klus de miljardair Ross Sutherland op zijn verjaardagsfeest gaat beroven, gaat Kat zoals altijd met haar mee. Tot hun grote verrassing zijn Liam en zijn vader ook aanwezig, met net zulke criminele plannen als Jamie en Kat. Alles gaat op rolletjes, totdat een van de Sutherlands op het feest sterft. Kat zelf lijkt ook gevaar te lopen en kan alleen Liam nog vertrouwen. Of toch niet?

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: Such charming liars
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789000394692
Ebook: 9789000394708
Uitgever: Van Goor
Twee kunnen een geheim bewaren... als er één dood is

Geheimen, jaloezie, roddels en moord...

Ellery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder. Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen - een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over gesproken wordt. Algauw ontdekt Ellery dat er pas nog een meisje is verdwenen. Net als Sarah was dit meisje homecoming queen op school, en niet lang daarna worden ook de meisjes die dit jaar genomineerd zijn bedreigd.

Ellery is een van de kandidaten en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt daarbij geholpen door Malcolm, een jongen van school die ze stiekem wel leuk vindt, maar die ook meer lijkt te weten dan hij doet voorkomen. Langzaam maar zeker komt Ellery dichter bij de waarheid. Maar dan vindt er nog een verdwijning plaats en deze keer wel heel dichtbij...

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: Two can keep a secret
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789000364381
Ebook: 9789000364398
Uitgever: Van Goor

Een van Ons Liegt / Bayview HighEen van ons liegt

Vier studenten, vier geheimen, één moord...

De zeventienjarige Simon Kelleher heeft Bayview Highs beruchte roddel-app ontwikkeld. Hij kondigt groots aan dat hij sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren gaat onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus.

Bronwyn, Cooper, Addy en Nate - het brein, de atleet, de prinses en de crimineel van de school - zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk was.

Wie is er te vertrouwen? Wie van hen is schuldig? Ieder van hen heeft iets te verbergen. Ieder van hen zou het gedaan kunnen hebben, om te voorkomen dat de roddels op de app onthuld zouden worden. En een van hen liegt.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: One of us is lying
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789000365272
Ebook: 9789000352975
Uitgever: Van Goor
Eerlijk duurt het langst

Mis jij About That ook zo? Ik wel. Laten we een nieuw spel spelen. Stuur mij je keuze: Truth or Dare.

Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare.

De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze móéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere - en gaat daarvoor over lijken.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: One of us is next
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000370870
Ebook: 9789000370924
Uitgever: Van Goor
Een van ons is terug

Sinds het overlijden van Simon is het leven niet gemakkelijk op Bayview High. Eerst moesten de Vier van Bayview bewijzen dat ze geen moordenaars waren. Toen moest een nieuwe generatie het opnemen tegen een wraakzuchtige copycat. En nu begint het drama weer van voren af aan.

Als er een mysterieus billboard op school verschijnt met de boodschap: Tijd voor een nieuw spel, Bayview, lijkt dit een slechte grap. Maar wanneer een leerling verdwijnt, is het duidelijk dat dit ‘spel’ bittere ernst is geworden - en niemand begrijpt de regels.

Iedereen kan een doelwit zijn. En met de onverwachte terugkeer van een oude bekende naar Bayview begint het dodelijk te worden. Simon had gelijk over geheimen - ze komen uiteindelijk allemaal uit. En Bayview heeft nog steeds heel veel te verbergen.

Schrijver: Karen M. McManus
Oorspronkelijke titel: One of us is back
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789000388561
Ebook: 9789000388578
Uitgever: Van Goor