Boekenplank:
Kies

Boeken van Clare McNally

Meer over Clare McNally

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Wraak
1824
Het leven van een jonge vrouw wordt wreed verwoest als zij op een dag thuiskomt en haar baby dood in zijn wiegje aantreft. Het kind is gewurgd. Waanzinnig van verdriet is er nog maar één gedachte die haar verder leven beheerst... wraak.

1976
Op een kwade dag wordt het lijk van Naomi's echtgenoot gruwelijk verminkt gevonden. Die zelfde dag sterven zes mensen in Naomi's restaurant. Iemand heeft glasgruis door hun eten gemengd. Onschuldig aan deze zesvoudige moord, sterft Naomi enkele jaren later in de gevangenis.

1986
Naomi's zeventienjarige dochter wordt het slachtoffer van een brute verkrachting. Buiten haar wil en schuld zwanger, wordt zij liefderijk opgenomen in het huis van een onbekende vrouw. Eindelijk heeft zij een thuis voor haar en haar kindje gevonden en kan zij opgelucht ademhalen.

Totdat vreemde, ijle gezangen haar nachtrust verstoren. Totdat zij er achter komt dat haar huisgenote heksensabbats bijwoont en deelneemt aan bloedige rituelen. Totdat zij begrijpt dat haar baby door duivelse krachten wordt bedreigd. Totdat zij radeloos van angst besluit te vluchten...
Schrijver: Clare McNally
Oorspronkelijke titel: What about the baby?
Eerste uitgave: 1983
ISBN/EAN: 9789065900487
Uitgever: Phoenix