Boekenplank:
Kies

Boeken van Susy McPhee

Meer over Susy McPhee

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Susy McPhee


Overzicht

Leugens om bestwil
Wat doe jij als je je man aantreft op een datingsite?

Fran zou alles doen voor haar man Max, haar dochtertje Lottie en haar beste vriendin Alison. Alison is ernstig ziek en heeft nu de hulp nodig van Fran: ze wil voor haar man een nieuwe vrouw zoeken. Fran voelt zich erg ongemakkelijk bij het hele idee, maar je kunt de laatste wens van je beste vriendin toch niet naast je neerleggen?

Met lichte tegenzin logt Fran in op een datingsite en binnen de kortste keren stuit ze op een erg bekend profiel. 'Footloose' beschrijft zichzelf als een gescheiden man, maar zijn foto lijkt verdacht veel op Fran's echtgenoot Max. Wat doe je als je vermoedt dat je man vreemdgaat en je het niet aandurft om hem daarmee te confronteren?

Onder de naam 'Sassy' stuurt Fran een reactie naar 'Footloose' en ze bereidt zich voor op een date met haar eigen man. Maar niets is wat het lijkt en wanneer het plan uit de hand begint te lopen, krijgt Max op zijn beurt twijfels over Fran en vertrekt.

Fran is verscheurd tussen achterdocht en liefde en haar leven is plotseling érg ingewikkeld geworden. Is het huwelijk van Fran en Max hiertegen bestand? Samen met Alison beraamt Fran een nieuw plan...
Schrijver: Susy McPhee
Oorspronkelijke titel: Husbands and lies
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789032511616
Uitgever: De Kern