Boekenplank:
Kies

Boeken van Casey Mcquiston

Meer over Casey Mcquiston

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1991

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Casey Mcquiston


Overzicht

  • De laatste halte - One last stop
  • Rood, wit & koningsblauw - Red, white & royal blue

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe laatste halte

Een onverwachte ontmoeting ontspoort haar hele leven...

De cynische August verhuist naar New York City. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken.

Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

Schrijver: Casey Mcquiston
Oorspronkelijke titel: One last stop
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020542585
Ebook: 9789020542592
Uitgever: Z&K
Rood, wit & koningsblauw

Wat gebeurt er als de First Son van de VS verliefd wordt op de Britse prins?

Alex Claremont-Diaz is een Amerikaanse royal: zijn moeder is president van De Verenigde Staten en hij is jong, charismatisch en intelligent. Er is maar één probleempje: Alex ligt in de clinch met een echte prins. Henry, aan de andere kant van de grote plas. Niet bepaald goed voor de internationale betrekkingen, dus wordt er een plan bedacht voor damage control.

Wat begint als een nepvriendschap wordt al snel dieper, en gevaarlijker, dan Alex en Henry ooit konden vermoeden. Henry is verrassend leuk en toegankelijk en Alex valt hoe langer hoe harder voor hem. Maar dat was nou óók weer niet de bedoeling. Als hun relatie uitkomt, kan dat de campagne voor de presidentiële herverkiezing in de wielen rijden en de relatie tussen de twee naties op zijn kop zetten.

Schrijver: Casey Mcquiston
Oorspronkelijke titel: Red, white & royal blue
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020538212
Ebook: 9789020538229
Uitgever: Z&K