Boekenplank:
Kies

Boeken van Ali Mercer

Meer over Ali Mercer

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Ali Mercer


Overzicht

Niet zonder jou

Je hield van haar. Je liet haar gaan...

Je leven is niet perfect, maar je bent gelukkig. Je man is je trouw en hij is een goede vader. Je dochter doet je hart sneller kloppen. Maar dan wordt alles anders. Jullie gaan uit elkaar. Ineens is er geen ruimte meer voor jou en moet je vechten voor het recht om je dochter te zien.

Na een ingewikkelde relatiebreuk krijgt Rachels ex de voogdij over hun dochter Becca. Het gewone leven in hun oude huis gaat door: er wordt samen gegeten, sokken raken kwijt in de was en Becca groeit op. Maar Rachel maakt er geen deel meer van uit. Zij mag Becca nog maar eens in de twee weken zien.

Terwijl Rachel er alles aan doet om haar band met haar dochter te verstevigen en het meeste uit hun momenten samen te halen, ziet ze als een berg op tegen de feestdagen. De uitnodiging om Kerstmis met andere moeders door te brengen, komt als geroepen. Door haar nieuw verworven vriendinnen leert Rachel weer plezier te hebben in het leven en ontdekt ze een andere kant van zichzelf. En wie weet brengt het haar zelfs dichter bij Becca.

Schrijver: Ali Mercer
Oorspronkelijke titel: Lost daughter
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022590133
Ebook: 9789402314946
Uitgever: Boekerij