Boekenplank:
Kies

Boeken van Derek B. Miller

Derek B. Miller heeft meerdere studies gevolgd en heeft, vanwege een internationale politieke carrière, in Israël, Engeland, Hongarije en Zwitserland gewoond. Hij woont met zijn Noorse echtgenote en hun kinderen in Noorwegen.

Meer over Derek B. Miller

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Nacht in Noorwegen

Sheldon Horowitz - tweeëntachtig jaar, ongeduldig en onredelijk - voelt zich nog altijd schuldig over de dood van zijn zoon in Vietnam. Nu is hij net weduwnaar, en wordt hij achtervolgd door geesten uit zijn verleden. Tijdens een verblijf bij zijn familie in Noorwegen is Sheldon getuige van de moord op een vrouw en redt hij haar zoontje. Hij is vastberaden het jongetje te beschermen tegen de moordenaar en diens Balkanbende en samen slaan ze op de vlucht.

Voor de Noorse politie is Sheldon gewoon een verwarde oude man. Maar in zijn hoofd is Sheldon helder. Door een combinatie van handigheid en durf weet Sheldon iedereen een stap voor te blijven in een hem onbekende omgeving. Maar wat hij niet doorheeft is dat de politie en ook de gangsters weten waar hij naar op weg is.

Schrijver: Derek B. Miller
Oorspronkelijke titel: Norwegian by night
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789020412604
Ebook: 9789025440794
Uitgever: Atlas Contact