Boekenplank:
Kies

Boeken van Holly Miller

Meer over Holly Miller

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Een glimp van jou - The sight of you
  • Twee levens met jou - What might have been

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen glimp van jou

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was. Ze probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze ondanks hun reserves een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.

Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten ze beiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen ze samen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?

Schrijver: Holly Miller
Oorspronkelijke titel: The sight of you
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402705447
Ebook: 9789402759792
Uitgever: HarperCollins
Twee levens met jou

Lucy staat op een kruispunt in haar leven. Ze heeft net haar ondankbare baas vaarwel gezegd en heeft geen idee wat haar volgende stap zal zijn: haar spaargeld gebruiken om haar schrijversdroom na te jagen of naar Londen verhuizen om haar carrière nieuw leven in te blazen. Het lijkt bijna te toevallig dat ze diezelfde avond de aantrekkelijke Caleb in een bar ontmoet en Max weer tegenkomt, die ooit de liefde van haar leven leek te zijn.

Moet Lucy in haar geboortedorp blijven, de badplaats Shoreley, en Caleb beter leren kennen? Of moet ze naar Londen gaan en het opnieuw proberen met Max, nadat hij tien jaar geleden haar hart brak? Soms kan één beslissing de loop van je hele leven veranderen...

Schrijver: Holly Miller
Oorspronkelijke titel: What might have been
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402711233
Ebook: 9789402766776
Uitgever: HarperCollins