Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • John Ramsey Miller

Boeken van John Ramsey Miller

Meer over John Ramsey Miller

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: John Ramsey Miller


Overzicht

  • Doodsteek - The last family

Diversen

  • Het Chopin manuscript - The Chopin manuscript
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtDoodsteek
Aan Martin Fletchers carrière bij de drugsbestrijdende DEA komt abrupt een einde als hij door toedoen van zijn collega's achter de tralies belandt. Ze beschuldigen hem ervan belangrijke vertrouwelijke informatie te hebben doorgespeeld.

Nadat hij is ontsnapt uit de gevangenis zet Fletcher zijn gruwelijke plan in werking. Op beestachtige wijze vermoordt hij een voor een de vrouwen en kinderen van degenen die hem verraden hebben. De ultieme wraakactie bewaart hij echter voor Paul Masterson, de man die het DEA-team toentertijd leidde.

Paul Masterson was een kei in zijn vak, totdat hij zes jaar geleden bij een drugsoverval in een hinderlaag werd gelokt. Onherstelbaar verminkt en nagenoeg blind verlaat Masterson zijn baan en zijn gezin, trekt zich als kluizenaar in de bergen van Montana terug.

Nu wordt Masterson echter gedwongen uit zijn schuilplaats tevoorschijn te komen, voor een laatste confrontatie. Wil hij een kans maken in deze strijd op leven en dood, dan moet hij datgene waar hij het meest om geeft als lokaas inzetten...
Schrijver: John Ramsey Miller
Oorspronkelijke titel: The last family
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789026974816
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

DiversenHet Chopin manuscript
15 bestsellerauteurs, 1 ultieme internationale thriller vol zinderende spanning en cliffhangers!

Het Chopin manuscript is het resultaat van een unieke samenwerking tussen 15 thrillerauteurs van wereldfaam. Jeffery Deaver schetste de karakters en bedacht het plot; de andere auteurs schreven ieder een hoofdstuk. Deaver eindigde wat hij was begonnen met het explosieve einde van Het Chopin Manuscript.

Meewerkende auteurs: Jeffery Deaver, Lee Child, David Corbett, Joseph Finder, Jim Fusilli, John Gilstrap, James Grady, David Hewson, John Ramsey Miller, P.J. Parrish, Ralph Pezullo, S.J. Rozan, Lisa Scottoline, Peter Spiegelman en Erica Spindler.

Oud-kolonel Harry Middleton wil zich na zijn pensionering richten op zijn dochter Charlotte en zijn passie voor muziek. Maar na een bezoek aan Oost-Europa wordt hij opeens beschuldigd van moord én achtervolgd door een huurmoordenaar.

Wanneer ook Charlotte slachtoffer lijkt te worden van dit misdadige complot, besluit Harry te ontsnappen om zijn dochter te redden. En dat allemaal vanwege een waardevolle kunstschat die een gruwelijk geheim bewaart.
Schrijver: John Ramsey Miller
Oorspronkelijke titel: The Chopin manuscript
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789049900885
Uitgever: TM Publishers