Boekenplank:
Kies

Boeken van Kyra Mind

Kyra Mind is het pseudoniem - en tevens een anagram, want Kyra houdt van raadseltjes - van een Nederlandstalige schrijfster. Dit heeft te maken met haar werk als kinderpsycholoog en het expliciete - seksueel getinte - genre waarin ze schrijft. Ze wilt deze twee werelden graag van elkaar gescheiden houden, omdat ze nogal met elkaar botsen. Naast het uitgeven via een uitgever, gaat Kyra vanaf 2021 ook zelf boeken uitgeven. Daarnaast houdt zij zich ook nog bezig met het vertalen van Engelstalige romans naar het Nederlands. Inmiddels is haar hobby namelijk dusdanig uit de hand gelopen, dat zij er haar werk van heeft gemaakt en haar carrière als psycholoog er even voor aan de kant heeft geschoven.

Meer over Kyra Mind

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Nederland

Website: Kyra Mind


Overzicht

  • All-in met Valentijn
  • Ik ben geen engel!

Beschadigd Duet

  1. Onvolmaakt
  2. Onvolledig

Niemand

  1. Niemand is zomaar aardig

gedetailleerd overzicht

OverzichtAll-in met Valentijn

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare, jongere broertje zichzelf in de nesten werkt en ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Een of andere sukkel heeft hem enorm veel geld geleend, zodat hij deel kon nemen aan een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn geld opeisen. Dat is helaas niet het enige dat hij komt opeisen.

Hij doet een voorstel aan mij om de schuld van mijn broertje op een andere manier af te lossen. Ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over - hij is mijn zwakke plek - en ik wil hem koste wat het kost beschermen, maar dit... dit gaat allemaal wel erg ver. Heb ik echter wel een keuze hierin?

Schrijver: Kyra Mind
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464200416
Uitgever: SVM Publishing
Ik ben geen engel!

Al mijn hele leven noemt iedereen me lief. Dat vond ik nooit een probleem, totdat mijn vriend me dumpte om die reden. Dus toen mijn huisgenoten voorstelden om mee te gaan op hun tripje, nam ik voor het eerst in mijn leven een impulsieve beslissing door mee te gaan. Misschien kon ik zo mijn good-girl imago kwijtraken.

Maar het bleef niet bij die ene beslissing. Er volgde nog een... en nog een... Was ik te ver gegaan? Eén ding weet ik nu helemaal zeker: ik ben geen engel!

Schrijver: Kyra Mind
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464200942
Uitgever: SVM Publishing

Beschadigd DuetOnvolmaakt

Isabel: Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Ik twijfelde geen moment en pakte meteen mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen. Diezelfde avond loop ik James tegen het lijf en ik laat me verleiden om met zijn boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James: Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en dat ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij. Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Schrijver: Kyra Mind
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493030930
Ebook: 9789493030893
Uitgever: SVM Publishing
Onvolledig

Isabel: Toen ik er achter kwam dat er nog een kans bestond om hem te redden, twijfelde ik geen seconde en rende ik zonder na te denken op het gevaar af. Op dat moment wist ik echter nog niet dat hij niet degene was die gered moest worden. Onze happily ever after was namelijk niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Net toen ik dacht dat de rust wederkeerde, werd ik geconfronteerd met geesten uit mijn verleden en daardoor realiseerde ik me dat ik nog een lange weg te gaan heb. Het is een weg die ik alleen af moet leggen, want ik wil James niet meesleuren in de ellende van mijn beschadigde leven.

James: Ik was er van overtuigd dat mijn bonustijd verstreken was, totdat zij het in haar hoofd haalde om me weg te komen halen uit de hel. Ik wist meteen dat alle gebeurtenissen haar blijvend zouden beschadigen… maar ik wist toen nog niet hoe beschadigd ze eigenlijk al was. Ze probeert me steeds meer weg te duwen, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zonder haar ben ik namelijk niet meer compleet. Zonder haar ben ik onvolledig.

Schrijver: Kyra Mind
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464200003
Uitgever: SVM Publishing

NiemandNiemand is zomaar aardig

Rose zit gevangen in haar relatie met Dennis, een man die haar zowel fysiek als emotioneel mishandelt. Ze durft hem niet te verlaten, omdat ze het gevoel heeft dat ze op niemand terug kan vallen.

Maar dan ontmoet ze een mysterieuze man, die haar een uitweg biedt. Hij is knap, charmant en aardig. Maar waarom doet hij dat eigenlijk allemaal? Kan ze hem wel vertrouwen? Niemand is toch zomaar aardig?

Schrijver: Kyra Mind
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789083142319
Uitgever: KBooks