Boekenplank:
Kies

Boeken van Maggie Mitchell

Maggie Mitchell heeft meerdere korte verhalen gepubliceerd in literaire tijdschriften. Ze doceerde Engels en Creative Writing aan de University of West Georgia.

Meer over Maggie Mitchell

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

De zomer van toen

De zomer van toen gaat over de donkere en bepalende zomer waarin Lois en Carly May ontvoerd werden, en hoe die ervaring de rest van hun leven beïnvloed heeft.

Bijna twintig jaar later doceert Lois Lonsdale aan een kleine universiteit in de staat New York. Het verleden speelt steeds sterker door haar hoofd als ze verneemt dat de actrice die de hoofdrol gaat spelen in de verfilming van de thriller die ze onder pseudoniem heeft geschreven Chloe Savage is. Vroeger kende zij haar als Carly May Smith, het meisje met wie ze lang geleden een zomer lang ontvoerd is geweest door de aantrekkelijke jongeman die ze allebei kennen als Zed.

Terwijl de herinnering aan die bijzondere ervaring die hun leven heeft getekend steeds meer de kop opsteekt, vinden de twee vrouwen elkaar uiteindelijk weer in de bossen van British Columbia, waarde film die zoveel gelijkenissen vertoont met hun hartverscheurende verhaal wordt opgenomen...

Schrijver: Maggie Mitchell
Oorspronkelijke titel: Pretty is
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045208428
Ebook: 9789045210223
Uitgever: Karakter