Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Morgane Moncomble

Boeken van Morgane Moncomble

Morgane Moncomble studeerde Literatuurwetenschap aan de Sorbonne.

Meer over Morgane Moncomble

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1996

Geboorteland: Frankrijk


Aas / L'as

  1. Uit het hart - L'As de coeur
  2. Uit het oog - L’As de pique

gedetailleerd overzicht

Aas / L'asUit het hart

Wraak, leugens en geheimen: alles is mogelijk in Las Vegas...

Als er één ding is dat Rose en Levi gemeen hebben, is het poker. Zij is geboren met een gave; hij speelt al zijn leven lang in casino's over de hele wereld om ooit de beste te worden.

Wanneer Levi Rose ontmoet, is hij onmiddellijk gefascineerd. Ze is niet alleen mooi en zelfverzekerd, ze is ook nog eens een ongekend pokertalent. Dus doet hij haar een aanbod om hem te helpen het wereldkampioenschap poker te winnen - en zo eindelijk zijn aartsvijand Tito Ferragni te verslaan.

Omdat Rose dringend geld nodig heeft, stemt ze toe. Er ontstaat al snel veel spanning tussen de twee, ook al leggen ze allebei niet al hun kaarten op tafel. Maar voor hij het weet speelt Levi voor een veel hogere inzet dan verwacht - namelijk zijn hart.

Schrijver: Morgane Moncomble
Oorspronkelijke titel: L'As de coeur
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297364
Ebook: 9789493297371
Uitgever: April Books
Uit het oog

Hij moet haar beschermen, maar is hijzelf niet weerloos?

Voormalig kindsterretje Daisy Coleman is de populairste zangeres van de stad. Ze heeft alles wat ze nodig heeft om gelukkig te zijn, behalve dat ene waar ze altijd al naar verlangd heeft: Thomas Kalberg, de beste vriend van haar broer... en de enige man die niets voor haar lijkt te voelen.

Thomas heeft de avances van Daisy, het meisje dat hem overal met haar ogen volgde, altijd genegeerd. Maar nu is hij terug na vier jaar afwezigheid, en alles is veranderd. Als haar bodyguard is zijn enige doel haar ten koste van alles te beschermen. Het moeilijkste is echter om zelf afstand te bewaren, want Daisy is een vrouw geworden, en ze is van plan hem dat te bewijzen.

Schrijver: Morgane Moncomble
Oorspronkelijke titel: L’As de pique
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464820102
Ebook: 9789464820119
Uitgever: April Books