Boekenplank:
Kies

Boeken van Jane Moore

Meer over Jane Moore

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Jane Wendy Moore

Geboren: 1962

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Alles of niets - Perfect match
  • Dubbelklik - Dot.Homme
  • Het ex-complex - The second wives club
  • Rozengeur en schone schijn - The ex files
  • Vierspel - Fourplay

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles of niets
Karin en Joe Eastman hebben het goed voor elkaar: ze hebben een droomhuwelijk en het ideale gezin. Maar dan stort hun perfecte wereldje ineens in elkaar. Hun jongste zoon Ben blijkt terminaal ziek te zijn en het enige wat hem nog kan redden is een nieuwe baby die beenmerg aan hem kan doneren.

Alleen heeft Karin een geheim dat niet alleen haar huwelijk met Joe bedreigt, maar ook Bens gezondheid in gevaar brengt. Ze zal moeten vechten voor het leven van haar kind en voor de liefde van haar man.
Schrijver: Jane Moore
Oorspronkelijke titel: Perfect match
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047511434
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Dubbelklik
Jessica Monroe is 34 jaar en tevreden met haar bestaan als single. Haar vriendinnen plaatsen een advertentie voor Jess op een datingsite. Tegen beter weten in werpt ze zich in de wereld van online dating. Een hilarische reeks desastreuze afspraakjes is het gevolg. Sexy Simon knijpt er stiekem tussenuit en laat haar met de rekening achter. Graham afficheert zich als Ferrari-rijder maar blijkt toch vooral monteur te zijn.

En dan ontmoet ze Ben, een gevoelige lieverd, bij wie Jess heerlijk haar hart kan luchten, maar die gewoon te aardig is om sexy te kunnen zijn. Jess vraagt ze zich af of de kwaliteiten die ze in een man zoekt wel de juiste zijn en of Cupido samen met de mysterieuze e-mailer, nog andere pijlen op zijn boog heeft...
Schrijver: Jane Moore
Oorspronkelijke titel: Dot.Homme
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789026984907
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Het ex-complex
Alison heeft zojuist haar jawoord aan Luca gegeven. Maar nog voor de champagne is ontkurkt wordt hun perfecte huwelijksdag ruw verstoord: Luca's eerste vrouw stormt binnen en sleurt haar kinderen voor de ogen van alle gasten uit de kerk weg.

Alison vindt troost bij Fiona, die haar inwijdt in de Club voor Tweede Vrouwen. Dit groepje vriendinnen komt regelmatig samen om te schelden op de exen van hun mannen. Met z'n vieren spannen ze samen tegen listige echtscheidingsadvocaten en op wraak beluste ex-vrouwen. Want tweede vrouwen zijn niet de eerste de beste!
Schrijver: Jane Moore
Oorspronkelijke titel: The second wives club
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789047500179
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Rozengeur en schone schijn
Een week voor haar bruiloft belandt Fay in bed met een waanzinnig aantrekkelijke man. Het overkwam haar eenvoudigweg. Ondanks haar schuldgevoel zegt Fay niets tegen haar aanstaande, Mark. Voor haar blijft hij de ware, lief en betrouwbaar en bovendien stapelgek op haar. Wat wil ze nog meer?

De bruiloft zal plaatsvinden op een prachtig kasteel in Frankrijk en al haar vrienden en familieleden zullen erbij zijn. Wat Fay echter niet weet, is dat één van de gasten heel andere plannen heeft. Plannen die de bruiloft een onverwachte wending geven...
Schrijver: Jane Moore
Oorspronkelijke titel: The ex files
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789026983306
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Vierspel
Jo heeft twee kinderen, een baan als binnenhuisarchitecte en ze probeert ook nog het huishouden erbij te doen. In de loop der jaren hebben zij en haar man Jeff steeds minder tijd voor elkaar gekregen. Wanneer Jeff besluit met zijn vriendin verder te gaan en hij het gezin daadwerkelijk verlaat, realiseert Jo zich dat hun relatie al een tijd niet meer is wat hij was...

Plotseling is Jo's leven veranderd: ze is weer vrijgezel, maar dan met twee kinderen. Tot haar verbazing blijkt ze goed in de markt te liggen: door omstandigheden zwermen er al snel vier mannen om haar heen. Vier mannen, die haar vier mogelijkheden bieden: vriendschap, seks, geld of een echtgenoot. Maar heeft ze eigenlijk wel zoveel behoefte aan een nieuwe man in haar leven?
Schrijver: Jane Moore
Oorspronkelijke titel: Fourplay
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789041010490
Uitgever: Van Reemst