Boekenplank:
Kies

Boeken van Brooke Morgan

Meer over Brooke Morgan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Gevangen - Trapped
  • Smetteloos - Tainted

gedetailleerd overzicht

OverzichtGevangen
Hoe stop je een nachtmerrie?

Na een vechtscheiding wil Ellie Walters haar leven weer op orde krijgen. Ze verhuist naar Cape Cod met haar steeds bozere, onhandelbare puberzoon Tim. Als ze verliefd wordt op Joe, de zoon van haar nieuwe buurvrouw, lijkt het lot haar eindelijk weer welgezind.

Totdat er dingen gebeuren die verwijzen naar een ongeluk uit Ellies verleden - een tragedie die ze nooit heeft verwerkt. Het lijkt erop dat iemand haar opnieuw wil laten lijden.

Als een misverstand een wig drijft tussen haar en Joe en haar band met Tim verbroken dreigt te worden, wordt Ellie steeds wanhopiger. Is er nog een uitweg uit deze nachtmerrie?
Schrijver: Brooke Morgan
Oorspronkelijke titel: Trapped
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022570685
Ebook: 9789402301489
Uitgever: Boekerij
Smetteloos
Hoe ver ga jij om je geliefden te beschermen?

Wanneer Holly Jack ontmoet wordt ze halsoverkop verliefd op hem. Binnen zes weken zijn ze getrouwd en beginnen Holly en haar dochtertje Katy een heel nieuw leven, weg uit het bekrompen stadje in Massachusetts waar ze tot dan toe woonden.

Holly weet niet veel van Jacks verleden en vindt het erg vervelend dat haar opa en haar beste vriendin vragen blijven stellen.

Onherroepelijk haalt het verleden Jack in en komt Holly erachter dat haar mooie leven met Jack op een leugen is gebaseerd. De prins op het witte paard lijkt wel heel veel weg te hebben van een monster...
Schrijver: Brooke Morgan
Oorspronkelijke titel: Tainted
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022568958
Ebook: 9789402301915
Uitgever: Boekerij