Boekenplank:
Kies

Boeken van Kate Morgenroth

Meer over Kate Morgenroth

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kate Morgenroth


Overzicht

  • In het hart - Through the heart
  • Uit liefde - They did it with love

gedetailleerd overzicht

OverzichtIn het hart
In het hart begint heel bijzonder... namelijk met een klinisch politierapport. In dit rapport is te lezen dat het slachtoffer om het leven is gekomen door messteken in het hart. Maar wie is er vermoord en waarom?

De hoofdpersonen in dit verhaal zijn Timothy en Nora. Nora is een intelligente jonge vrouw die haar carrière op een laag pitje heeft gezet om voor haar zieke moeder te zorgen. Timothy is oud geld, hoog opgeleid en heeft een goede baan.

In het hart gaat over hun romance, over de onwaarschijnlijke liefde tussen een eenvoudige serveerster en een succesvolle zakenman afkomstig uit een rijke familie. Maar wat heeft dit liefdesverhaal te maken met de gepleegde moord...?
Schrijver: Kate Morgenroth
Oorspronkelijke titel: Through the heart
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789461090300
Uitgever: Verbum
Uit liefde
Sofie werkt in een boekhandel in Manhattan. Haar vader is net overleden en laat haar achter met een gigantische erfenis en een rusteloos gevoel. Sofies echtgenoot stelt voor om te verhuizen van de stad naar een chique plattelandsgemeente. Daar komt ze terecht in een leesclubje met verveelde, slimme en bitcherige huisvrouwen die niets anders doen dan roddelen, teveel drinken en vreemdgaan met elkaars echtgenoten.

Wanneer de mooie Julia, lid van Sofies leesclubje, schommelend aan een tak in haar voortuin wordt gevonden, denkt men in eerste instantie aan zelfmoord. Maar zowel de politie als haar vriendinnen twijfelen hieraan. De aan spannende boeken verslaafde Sofie ziet hier de uitdaging waar ze zo aan toe was en begint haar eigen onderzoek.
Schrijver: Kate Morgenroth
Oorspronkelijke titel: They did it with love
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789461090041
Uitgever: Verbum