Boekenplank:
Kies

Boeken van Crysse Morrison

Meer over Crysse Morrison

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Crysse Morrison


Overzicht

  • Slapen in het zand - Sleeping in sand
  • Vergeten zomer - Frozen summer

gedetailleerd overzicht

OverzichtSlapen in het zand
De zesentwintigjarige Tamsen woont met haar hippie-vader en haar zoontje in Bristol. Ze heeft altijd het gevoel gehad dat ze iemand mist in haar leven. Misschien een man die voorgoed bij haar wil blijven? Of de moeder die stierf tijdens haar geboorte? Of toch iemand anders? Haar vader wil niet over vroeger praten. Maar Tamsen is vastbesloten de waarheid over haar verleden te achterhalen.

Teresa heeft zich nooit echt thuis gevoeld bij haar adoptieouders. Nadat ze heeft gebroken met de man die haar mishandelde, besluit ze op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Deze speurtocht loopt uit op een teleurstelling. Toch blijft het mysterie over de klemmende vraag wie haar ouders zijn Teresa achtervolgen.

Slapen in het zand is een roman over verlies en onderdrukte herinneringen - met een dramatische ontknoping.
Schrijver: Crysse Morrison
Oorspronkelijke titel: Sleeping in sand
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044302349
Uitgever: The House of Books
Vergeten zomer
Sinds ze wakker werd zonder zich iets te kunnen herinneren, is de wereld voor Kirsten Villiers een angstaanjagende plaats geworden. Ze woont in een huis dat ze niet kent, met een man die ze niet aardig vindt en een kind dat haar mama noemt, maar dat ze nooit eerder heeft gezien.

Door een val is Kirsty tien jaar uit haar geheugen kwijt. Hoewel ze haar uiterste best doet om haar verleden weer terug te krijgen, voelt Kirsty zich in haar hart nog steeds de twintigjarige fotografie-studente die ze ooit was.

Als de eerste verloren herinneringen geleidelijk komen bovendrijven, is Kirsty dan ook heel erg opgelucht. Maar het beeld dat opdoemt naarmate meer losse puzzelstukken op zijn plaats vallen, doet haar beseffen dat amnesia misschien wel te verkiezen is boven de waarheid...
Schrijver: Crysse Morrison
Oorspronkelijke titel: Frozen summer
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044300062
Uitgever: The House of Books