Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Fernando J. Múnez

Boeken van Fernando J. Múnez

Fernando J. Múnez studeerde filosofie en filmwetenschappen en schreef talloze succesvolle filmscripts. Zijn tweedelige historische Castamar-serie oogstte veel lof van de Spaanse en internationale pers, werd een instant bestseller en een hit op Netflix.

Meer over Fernando J. Múnez

Genres: Historisch, Roman

Geboren: 1972

Geboorteland: Spanje


Castamar

  1. De kokkin van Castamar - La cocinera de Castamar
  2. Een samenzwering aan het hof - La cocinera de Castamar

gedetailleerd overzicht

CastamarDe kokkin van Castamar

Heeft de liefde tussen hertog Diego en kokkin Clara kans van slagen?

Clara is nieuw aangesteld als kokkin op het landgoed van Castamar, en wekt al snel de interesse van hertog Diego. Negen jaar geleden verloor hij zijn vrouw door een dramatisch ongeval en nu pas begint hij langzaam weer deel te nemen aan het adellijke leven. Omdat ze elkaar vanwege het grote verschil in sociale klasse niet zomaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen Diego en Clara een geheime taal op basis van aantekeningen in kookboeken en ongebruikelijke gerechten.

Maar al snel gaan de eerste geruchten rond op het hof. Naarmate de geruchten aanzwellen, groeit het aantal tegenstanders, die de toenadering tussen de hertog en de kokkin met argwaan observeren. Heeft deze liefde kans van slagen?

Schrijver: Fernando J. Múnez
Oorspronkelijke titel: La cocinera de Castamar
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789046829738
Ebook: 9789046829745
Uitgever: Oceaan
Een samenzwering aan het hof

Een geheime liefde, venijnige intriges en gevaarlijke duels aan het hof van Castamar...

Chef-kok Clara is inmiddels verliefd op hertog Diego. Maar ook al krijgt ze zeker wederzijdse signalen, ze vindt het moeilijk te geloven dat deze liefde kans van slagen zou kunnen hebben.

Wanneer Clara tijdens een groot banket aan de gasten van de hertog wordt voorgesteld loopt de situatie uit de hand. Verschillende edellieden maken suggestieve opmerkingen en Clara bijt van zich af... Door haar lagere sociale positie wordt dit een groot schandaal en Diego en Clara belanden in een web van leugens en intriges.

Ondertussen zweren de vijanden van Diego samen om hem tot val te brengen. Wordt deze samenzwering op tijd ontdekt? En welke rol speelt Clara hier precies in?

Schrijver: Fernando J. Múnez
Oorspronkelijke titel: La cocinera de Castamar
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789046829752
Uitgever: Oceaan