Boekenplank:
Kies

Boeken van Ronald Munson

Meer over Ronald Munson

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1939

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Nachtprooi
Hij wil haar. En hij wil haar helemaal...

De geniale, maar waanzinnige hacker Cyberwolf is geobsedeerd door de beroemde actrice Susan Bradstreet. Tot nu toe is ze voor hem echter onbereikbaar geweest. Dan zakt Susan op de set van haar nieuwste film opeens in elkaar. Ze is volkomen overwerkt. De psycholoog David Hightower stuurt haar onder strikte geheimhouding naar een zwaar bewaakt sanatorium.

Wanneer Cyberwolf erachter komt waar zijn prooi de komende tijd zal doorbrengen, ziet hij zijn kans schoon. Eindelijk zal hij zijn lugubere fantasieën in praktijk kunnen brengen - en bovendien veel losgeld verdienen.

In het sanatorium zit Susan als een dier in de val. Moeiteloos kraakt Cyberwolf het beveiligingssysteem, dringt het gebouw binnen en gijzelt Susan. De politie en zelfs de FBI staan volstrekt machteloos tegenover de angstaanjagende dreigementen van de gevaarlijke psychopaat.

Alleen psycholoog David Hightower, die de fascinerende actrice maar niet uit zijn gedachten kan bannen, is vastbesloten haar te redden. Hij zal àlles doen om Susan uit de klauwen van de maniak te bevrijden voor deze zijn duivelse plannen kan uitvoeren. Nu begint een weergaloos kat-en-muisspel op leven en dood.
Schrijver: Ronald Munson
Oorspronkelijke titel: Night Vision
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789026109294
Uitgever: Toren Boeken