Boekenplank:
Kies

Boeken van Jenny Nelson

Meer over Jenny Nelson

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Georgia's kooklessen
Georgia Grey is de 'rising star' van de culinaire scene in New York. Ze werkt bij een van de meest populaire restaurants waar ze avond aan avond de sterren van de hemel kookt.

Zo ook de dag dat de beroemdste recensent van de stad komt eten. De avond is een doorslaand succes en de beloning in de vorm van 3 vorkjes (het hoogst haalbare resultaat) lijkt dan ook niet meer dan een formaliteit. Als de recensie wordt gepubliceerd en Georgia niet 3, maar slechts een halve vork toebedeeld heeft gekregen, zijn haar culinaire dagen in New York geteld. Als ook haar verloving verbroken wordt, vlucht ze naar Toscane.

In Toscane zorgen de positieve energie in de keuken, het prachtige landschap en de nieuwe uitdaging ervoor dat Georgia langzaam weer opkrabbelt. Als Gianni, de sexy wijnboer van twee deuren verder haar een aanbod doet dat geen enkele chef zou weigeren, besluit Georgia tegen alle verwachtingen in haar dromen te volgen en keert ze terug naar New York. Maar of die stad zit te wachten op haar terugkomst is nog maar de vraag...
Schrijver: Jenny Nelson
Oorspronkelijke titel: Georgia's kitchen
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789061125075
Uitgever: Karakter