Boekenplank:
Kies
  • Home
  • N
  • Elisabeth Norebäck

Boeken van Elisabeth Norebäck

Elisabeth Norebäck studeerde aan de Technische Universiteit van Stockholm.

Meer over Elisabeth Norebäck

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1979

Geboorteland: Zweden


Overzicht

  • Nadia - Nadia
  • Zeg dat je van mij bent - Säg att du är min

gedetailleerd overzicht

OverzichtNadia

Stel je voor dat je tot levenslang wordt veroordeeld, hoewel je zelf zegt onschuldig te zijn. Om te overleven moet je gaan geloven dat het waar is wat ze zeggen: dat je je man hebt vermoord.

Linda Andersson had alles. Als kind trad ze vaak op met haar moeder, de enorm populaire zangeres Kathy, en werd ze bij iedereen bekend als de Sunshine Girl. Later trouwde ze met Simon, eveneens een beroemde kunstenaar. Maar toen Kathy een fatale ziekte kreeg die alle aandacht van Linda vereiste, kwam ook Simons ontrouw aan het licht. Nu zit ze een levenslange gevangenisstraf uit in de gevaarlijkste vrouwengevangenis van Zweden voor de moord op haar man. Niemand denkt dat ze onschuldig is, zelfs haar eigen zus niet.

Om te volharden wordt Linda gedwongen haar vorige leven te vergeten. Ze kan niet langer stilstaan bij wat er werkelijk is gebeurd. Maar dan gebeurt er iets waardoor ze alles in twijfel trekt over die nacht toen haar leven werd verwoest. Toen ze wakker werd, omringd door bloed. Toen de politie tegen haar schreeuwde naar buiten te komen met haar handen boven haar hoofd.

Schrijver: Elisabeth Norebäck
Oorspronkelijke titel: Nadia
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044635690
Ebook: 9789044635706
Uitgever: Prometheus
Zeg dat je van mij bent
Tijdens een vakantie twintig jaar geleden verdween Alice, de dochter van psychotherapeute Stella Widstrand, maar haar lichaam is nooit gevonden. Als op een dag een nieuwe cliënte zich bij haar praktijk meldt, weet Stella zeker dat deze Isabelle haar verdwenen dochter Alice is. Ze doet er alles aan om Isabelle ervan te overtuigen dat ze moeder en dochter zijn. Maar dit is niet de eerste keer dat Stella haar dochter 'terugvindt'. De vorige keer dat dat gebeurde, werd ze gedwongen opgenomen in een kliniek.

Tegelijkertijd probeert iemand koste wat het kost te voorkomen dat Isabelle en zij een band krijgen. Langzaam maar zeker beginnen Stella en Isabelle te twijfelen aan hun herinneringen, hun geheugen en hun identiteit. Hoe ver is Stella bereid te gaan om haar dochter terug te krijgen?

Schrijver: Elisabeth Norebäck
Oorspronkelijke titel: Säg att du är min
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044634860
Ebook: 9789044634884
Uitgever: Prometheus