Boekenplank:
Kies
  • Home
  • N
  • Elisabeth Norebäck

Boeken van Elisabeth Norebäck

Meer over Elisabeth Norebäck

Website: http://www.elisabethnoreback.com

Pseudoniem: Elisabeth Norebäck woont in Stockholm met haar man en twee kinderen. Ze studeerde aan de Technische Universiteit van Stockholm en werkt momenteel als verpleegkundige. Zeg dat je van mij bent is haar debuut en werd in korte tijd verkocht aan achtentwintig landen.

Overzicht

Zeg dat je van mij bent
Tijdens een vakantie twintig jaar geleden verdween Alice, de dochter van psychotherapeute Stella Widstrand, maar haar lichaam is nooit gevonden. Als op een dag een nieuwe cliënte zich bij haar praktijk meldt, weet Stella zeker dat deze Isabelle haar verdwenen dochter Alice is. Ze doet er alles aan om Isabelle ervan te overtuigen dat ze moeder en dochter zijn. Maar dit is niet de eerste keer dat Stella haar dochter 'terugvindt'. De vorige keer dat dat gebeurde, werd ze gedwongen opgenomen in een kliniek.

Tegelijkertijd probeert iemand koste wat het kost te voorkomen dat Isabelle en zij een band krijgen. Langzaam maar zeker beginnen Stella en Isabelle te twijfelen aan hun herinneringen, hun geheugen en hun identiteit. Hoe ver is Stella bereid te gaan om haar dochter terug te krijgen?

Schrijver: Elisabeth Norebäck
Oorspronkelijke titel: Säg att du är min
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789044634860
Uitgever: Prometheus