Boekenplank:
Kies

Boeken van Sheila Norton

Meer over Sheila Norton

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sheila Norton


Overzicht

  • Charlie, de kat die een leven redde - Charlie, the kitten who saved a life
  • Het jaar van Julia - The trouble with Ally

gedetailleerd overzicht

OverzichtCharlie, de kat die een leven redde

Charlie heeft alles over voor zijn mens. De 11-jarige Caroline is net hersteld van een zware ziekte, en voelt zich niet op haar best. De komst van een nieuwe baby in huis geeft haar bovendien het gevoel dat ze niet belangrijk meer is.

Dus wanneer Caroline besluit om weg te lopen, volgt Charlie haar, vastbesloten om haar beschermen, wat er ook gebeurt. Maar voor zo'n kleine kat is de wereld groot, hoe ver kan hij gaan om zijn grootste kompaan te redden?

Schrijver: Sheila Norton
Oorspronkelijke titel: Charlie, the kitten who saved a life
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789400512757
Ebook: 9789044979541
Uitgever: Bruna
Het jaar van Julia
Julia Bridgeman zit in de problemen. Haar carrière staat stil, ze heeft een ruziezoekende moeder en twee dochters met veel interessantere liefdeslevens dan zij ooit heeft gehad. Zelfs haar ex-man heeft een irritant perfect poppetje van een vriendje gevonden, terwijl Julia het moet doen met een onbetrouwbare auto en een bejaarde kat.

Als ze erachter komt dat haar dochters een surpriseparty willen organiseren voor haar vijftigste verjaardag, een leeftijd waar ze niet eens bij stil wil staan, besluit Julia dat het mooi is geweest. Ze vertelt een klein leugentje om die leeftijd een jaar uit te stellen - leeftijd is immers maar een cijfer en Julia was nooit goed in wiskunde...

Maar het ene leugentje leidt tot het volgende en als Julia de aandacht trekt van een jongere man, besluit ze er nog een paar jaar af te trekken en de tijd van haar leven te hebben...
Schrijver: Sheila Norton
Oorspronkelijke titel: The trouble with Ally
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789077091487
Uitgever: The Company of Books