Boekenplank:
Kies

Boeken van Gayle O'Brian

Meer over Gayle O'Brian

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Verleid door een roekeloos verlangen
Kristina Cooper is een beeldschoon kind van de natuur. Samen met haar ouders leeft ze in een afgelegen gedeelte van Oregon. Ze leidt een onbezorgd leven totdat een vreselijke ziekte haar beide ouders wegneemt. Ook Kristina wordt door de ziekte, koude en honger overmand. Ze lijkt reddeloos verloren.

Maar dan verschijnt Lucien McKinney bij de afgelegen woning. Hij verpleegt het beeldschone meisje tot haar levenskracht is weergekeerd. Later, als ze door brute kerels wordt belaagd, is het weer McKinney die haar redt uit haar hachelijke situatie.

Kristina is niet alleen een uitzonderlijke schoonheid, maar bezit ook een zeer zelfstandig en eigenzinnig karakter. Geen wonder dat ze botst met de wilskrachtige en zelfverzekerde Lucien. Hij bezit echter een onweerstaanbare aantrekkingskracht en uiteindelijk kan Kristina haar hartstochtelijke verlangens niet weerstaan. Ze vergezelt hem op de lange tocht naar zijn ranch.

Onderweg blijven grote gevaren en moeilijkheden hen niet bespaard. Eenmaal op de ranch lijkt niets hun geluk in de weg te staan. Maar dan verschijnt Jake op het toneel... 
Schrijver: Gayle O'Brian
Oorspronkelijke titel: Reckless rapture
Eerste uitgave: 1983
ISBN/EAN: 9789064934421
Uitgever: De Sfinx