Boekenplank:
Kies

Boeken van Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx studeerde journalistiek. Behalve auteur is ze communicatieadviseur en columnist.

Meer over Ingrid Oonincx

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1968

Geboorteland: Nederland

Website: Ingrid Oonincx


Overzicht

  • Botsing
  • Medicijn
  • Nickname
  • Pretty boy
  • Sluipweg
  • Verdwenen
  • Wakker

Dubbel uitgegeven titels

  • Wie is de man die naast je slaapt? - zie Pretty boy
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtBotsing
Hij wil je doden. Wist je maar waarom...

Anna is even ambitieus als gevoelig. Terwijl ze carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Ze verlangt hartstochtelijk naar een stabiele relatie maar iets uit haar jeugd maakt dat ze steeds opnieuw vlucht: in haar werk, in onenightstands.

Lisa is directeur van een luchtvaartmaatschappij en moet haar zakelijke talent tot het uiterste aanspreken om haar bedrijf te redden. Ondertussen wordt de thuissituatie precair. Haar kinderen lijken van haar vervreemd en haar man vertrekt naar Amerika.

Ewoud vindt zichzelf een loser. Ooit was hij gelukkig en succesvol, maar het enige waarvoor hij nu nog wil vechten is een omgangsregeling met zijn dochtertje. Zijn drankgebruik en opvliegende karakter helpen niet mee. Wanneer hij ook nog wordt bedreigd, raakt hij steeds verder verstrikt in zijn eigen wereld.

Wat hebben deze drie ontwrichte mensenlevens met elkaar te maken?
Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044332803
Ebook: 9789461093394
Uitgever: The House of Books
Medicijn
Voor altijd jong...

Alleen een klein en machtig eliteclubje weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünberg wil echter wereldwijde erkenning voor zijn uitvinding.

Na de plotselinge dood van haar minnaar raakt pr-vrouw Ella Vreeland verstrikt in het huiveringwekkende web rondom deze meedogenloze wetenschapper en ontdekt ze de duistere schaduwwereld achter de schone schijn.
Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789044345599
Ebook: 9789044349061
Uitgever: The House of Books
Nickname
Achter een anoniem bericht schuilt een wereld aan geheime verlangens...

Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebben die ze tijdens het chatten aan elkaar toevertrouwen. Noor wil dolgraag moeder worden, terwijl Dagmar juist niet weet wat ze met haar plotselinge zwangerschap aanmoet. Roos is op haar beurt het huisvrouwenbestaan met twee kleine kinderen zat en verdenkt haar echtgenoot van overspel.

Voor ze het beseffen zijn de levens van Noor, Dagmar en Roos op een verontrustende manier met elkaar verweven en worden ze geconfronteerd met hun grootste angsten.
Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044327113
Ebook: 9789461093332
Uitgever: The House of Books
Pretty boy
Wie is de man die naast je slaapt?

Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada?

Hannah's onwrikbare vertrouwen in haar echtgenoot begint te wankelen. Als hun eigen zoon verdwijnt, ontdekt Hannah de ijzingwekkende waarheid over de man van wie ze zielsveel houdt.
 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789461093158
Ebook: 9789461093271
Uitgever: De Crime Compagnie
Sluipweg
Een vriendschap. Een ongeluk. Een geheim.

Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet.

Langzaam maar zeker ontworstelt Gwen zich aan het schuldgevoel dat haar al zo lang in zijn greep houdt. Tijdens een weekend in de Ardennen komt het tot een ijzingwekkende confrontatie.
Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044336894
Ebook: 9789461093288
Uitgever: The House of Books


Verdwenen

Met de zoektocht naar haar vader ontrafelt Simone een duister geheim dat beter verborgen had kunnen blijven...

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft.

Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijk ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden...

Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789461094698
Ebook: 9789461094773
Uitgever: De Crime Compagnie
Wakker

Slapeloosheid leidt tot een nachtmerrie...

Mediaproducer Liz, zangeres Robin en de onlangs vader geworden Jonathan hebben één belangrijke overeenkomst: hun slapeloosheid zorgt voor grote problemen in hun leven. Uitgeput en ten einde raad melden ze zich aan voor een experimentele slaaptherapie in een voormalige abdij.

Wanneer er een dode valt, ontdekken Liz, Robin en Jonathan dat ontsnappen uit het klooster onmogelijk is. Vechtend tegen de slaap worden ze op de proef gesteld en proberen ze te ontkomen aan de moordenaar.

Schrijver: Ingrid Oonincx
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789461096869
Ebook: 9789461097095
Uitgever: De Crime Compagnie

Dubbel uitgegeven titelsWie is de man die naast je slaapt?

Zie voor de beschrijving van dit boek: Pretty boy.

Schrijver: Ingrid Oonincx
Oorspronkelijke titel: zie Pretty boy
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789461095145
Uitgever: De Crime Compagnie