Boekenplank:
Kies
 • Home
 • O
 • Saskia M.N. Oudshoorn

Boeken van Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn is geboren en getogen in Rotterdam, net als haar ouders en grootouders. Tegenwoordig woont zij in Krimpen aan den IJssel alwaar zij sinds 2014 zitting heeft in de Gemeenteraad. Oudshoorn schrijft zowel thrillers als feelgood romans.

Meer over Saskia M.N. Oudshoorn

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboorteland: Nederland

Website: Saskia M.N. Oudshoorn


Overzicht

 • De wensenwinkel
 • Dubbele agenda
 • Los geslagen

Eva Groen

 1. Zie jij mij?
 2. Op eenzame hoogte

Foodtruck Fiësta

 1. Foodtruck Fiësta bundel
 2. In de ijskast
 3. Een ijskoude klus
 4. Meisje met het ijsje

Funky Foodtruck

 1. Funky Foodtruck bundel
 2. Funky foodtruck 1
 3. Funky foodtruck 2
 4. Funky foodtruck 3

Geluk

 1. Recept voor geluk
 2. Breekbaar geluk
 3. Grenzeloos geluk
 4. Eindeloos geluk

Liefde in Milaan

 1. Liefde in Milaan
 2. Toeval bestaat niet
 3. Loes, Luca & Liz
 4. Casa Dell'amore

Vastgelegd

 1. Het hoogtepunt
 2. Het dieptepunt
 3. Het eindpunt

E-books

 • All you need is stroopwafels
 • Kerststuk
 • Stormachtige herfst

Dubbel uitgegeven titels

 • Buiten spel - Zie Zie jij mij?
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe wensenwinkel

Beste vriendinnen Claire en Josie beginnen samen een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen.

De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man... Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

* Geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn & Chantal Claassen.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020550931
Ebook: 9789020550948
Uitgever: Z&K
Dubbele agenda

Een gevaarlijke grens...

De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken sinds ze haar baan verloor. Het weekendje Antwerpen met haar nieuwe vriendinnen uit het popkoor is een welkome afleiding.

In een hotelbar ontmoet ze de knappe Thierry, die het gedoofde vuur in haar binnenste met zijn charmes flink aanwakkert. Stijn, haar man, heeft niets in de gaten. Zijn drukke baan en een veel te duur marketingproject bezorgen hem slapeloze nachten. Of is er meer aan de hand? In hoeverre zijn hun zorgen met elkaar verbonden?

Langzaam ontrafelt zich een sinister spel rondom hun gezin. Dit kan iedereen overkomen, ook jou als je niet uitkijkt...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492551917
Ebook: 9789492551894
Uitgever: Ambilicious
Los geslagen

Achter iedere voordeur schuilt een geheim...

Advocate Annemie zit niet lekker in haar vel, ze heeft net een belangrijke zaak verloren en haar relatie met haar man Frederik loopt stroef. Ze krijgt steeds meer moeite met de dingen die hij van haar verlangt.

Wanneer de nieuwe buurman hen samen met de andere buren uitnodigt in zijn zomerhuis op Ibiza, besluiten ze mee te gaan. Ook de knappe buurjongen Mees is van de partij, en er begint iets te broeien op het zonnige eiland. Maar dan gaat het helemaal mis...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789461096791
Ebook: 9789461096937
Uitgever: De Crime Compagnie

Eva GroenZie jij mij?

Niet iedereen die naar je lacht is je vriend...

De jonge, ambitieuze journaliste Eva Groen trakteert zichzelf op een weekje New York. In het vliegtuig ploft een aantrekkelijke man naast haar neer: Stephen. Het klikt bijzonder goed en ze spreken af dat hij haar de stad laat zien. Na een paar heerlijke dagen samen krijgt Eva dramatisch nieuws en moet ze halsoverkop naar Nederland terug. Ze vergeet haar telefoon en de twee verliezen elkaar helaas uit het oog.

Op Eva’s eerste buitenlandse persreis als sportverslaggeefster komt ze hem onverwacht weer tegen. Stephen blijkt heel iemand anders te zijn dan hij haar deed geloven, maar ook Eva heeft haar geheimen. Voordat ze de kans krijgen om het uit te praten, dreigt er gevaar voor Eva’s leven. De man weet haar net op tijd te redden, maar dit blijft niet zonder gevolgen voor beiden.

* Zie jij mij? is een nieuwe, bewerkte uitgave van Buiten spel (2015).

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 1230003298169
Uitgever: Sweek
Op eenzame hoogte

Eva Groen, een ambitieuze journaliste, woont tijdelijk in New York, met Stephen - een talentvolle maar bezitterige voetballer. Hun leven lijkt voor de buitenwereld perfect, maar Eva is niet gelukkig. Ze reist alleen terug naar Nederland om alles op een rijtje te zetten.

Ze wordt door vrienden overgehaald om een week mee op wintersport te gaan en het klikt bijzonder goed met Brian, de neef van haar beste vriendin. Tijdens een afdaling krijgt ze een ernstig ongeluk en Brian gaat hulp zoeken. Als Eva verlamd in een vreemd ziekenhuis wakker wordt, zit Dirk, haar ex-collega en stalker voor wie ze gevlucht was, naast haar bed. Hij doet zich voor als haar broer en wil haar meenemen voor haar vrienden haar vinden. Komen ze op tijd en wat gebeurt er als Brian en Stephen elkaar tegenkomen...?

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230003095782
Uitgever: Sweek

Foodtruck FiëstaFoodtruck Fiësta bundel

De Foodtruck Fiësta bundel bevat de verhalen:

 1. In de ijskast
 2. Een ijskoude klus
 3. Meisje met het ijsje

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020548501
Uitgever: Z&K
In de ijskast

Bertina - Tinus voor vrienden - besluit dat ze een sabbatical van haar studie wil. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in het leren en ze is nu aan haar tweede studie bezig. Maar dat gaat allemaal in de ijskast als ze een foodtruck koopt op Marktplaats. Haar retro ijstruck geeft na een paar kilometer al de geest, en dan is het Mats die haar kan helpen met opknappen. Ongemakkelijk...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020545302
Uitgever: Z&K
Een ijskoude klus

Tinus krijgt hulp van Mats bij het opknappen van de ijswagen en andersom helpt zij hem met zijn website en social media. Ze krijgen het gevoel dat ze elkaar nooit helemaal hebben losgelaten, maar Mats heeft een vriendin en Tinus heeft een collega die werk van haar maakt. De emoties en verwikkelingen lopen hoog op...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020545319
Uitgever: Z&K
Meisje met het ijsje

Tinus maakt zich klaar voor haar eerste festival. Ze moet alle gedoe met Mats even vergeten en zich gewoon richten op haar ijstruck, dat lijkt haar veel beter. Haar wagen 'Meisje met het ijsje' staat naast Sammies Saté en ze blijken hetzelfde festivalschema te hebben. Zo leuk! De eerste festivaldag is een groot succes. Voordat ze naar huis gaat, blijft Tinus nog even naar de muziek luisteren. En dan klimt er in haar ooghoek ineens iemand over het hek...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020545326
Uitgever: Z&K

Funky FoodtruckFunky Foodtruck bundel

De Funky Foodtruck bundel bevat de verhalen:

 1. Funky foodtruck 1
 2. Funky foodtruck 2
 3. Funky foodtruck 3

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020550467
Uitgever: Z&K
Funky foodtruck 1

Ramona Loekman volgt met frisse tegenzin een studie op de universiteit. In de weekenden staat ze met haar broer Sam en hun foodtruck 'Saté van Sam' op festivals. Er is één goede reden waarom ze het op de uni uithoudt: Timo. Hoewel ze ervan overtuigd is dat het nooit wat wordt tussen haar en deze knapperd, houdt ze toch een stiekeme crush.

Justus de Vries is de leadzanger van de immens populaire band Just Did It!. Zingen, componeren en gitaar spelen is wat hij het allerliefst doet, maar van het imago ‘sexy rokkenjager’ wat de nieuwe bandmanager hem wil aanmeten, krijgt hij flink de zenuwen!

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020550481
Uitgever: Z&K
Funky foodtruck 2

Wanneer Ramona op Instagram ziet dat de arrogante Alexia met 'haar' Timo op een feestje is, besluit ze in een opwelling ook te gaan. Beter strijdend ten onder dan lijdzaam toezien hoe hij ingepalmd wordt door die heks! Nooit een goed idee: jezelf moed in drinken en je beste vriend proberen te versieren.

De opa van Justus is zijn grootste vriend en vertrouweling: een baken van rust in het hectische leven van de zanger, maar Justus heeft zorgen om zijn gezondheid. Tel daarbij de komst van een ‘imagodeskundige’ op om het product ‘Justus’ met flink wat sexappeal in de markt te zetten en de leadzanger krijgt twijfels over wat hij nu echt wil.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020550498
Uitgever: Z&K
Funky foodtruck 3

Ramona en Sam worden ingehuurd om met ‘Saté van Sam’ op de verjaardag van Alexia te verschijnen, waar Justus met zijn band optreedt. Sanne, de vriendin van Ramona, bedenkt een ‘briljant’ plan om ervoor te zorgen dat Timo Ramona eindelijk ziet staan én om Justus te verlossen van het imago dat hij volgens die maffe imagodeskundige Heinz moet opbouwen. Op het Summerbreeze festival komt alles in een episch hoogtepunt tot een zinderende ontknoping.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020550504
Uitgever: Z&K

GelukRecept voor geluk

De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken.

Wanneer ze op een regenachtige middag samen met haar vriend Onno langs een verwaarloosd winkelpand in de binnenstad slentert, komt haar droom van een eigen patisserie opeens weer in alle hevigheid opzetten. Onno heeft zijn bedenkingen, maar Liv besluit de sprong te wagen en ondertekent impulsief het huurcontract.

Al snel komt ze erachter dat het beginnen van een eigen zaak heel wat voeten in de aarde heeft. De hulp die ze krijgt van Matthew, de handige en vooral knappe zoon van de huurbaas, is daarom meer dan welkom. Maar zijn aanwezigheid zorgt er ook voor dat Livs relatie met Onno steeds meer onder druk komt te staan.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020546163
Ebook: 9781989510711
Uitgever: Z&K
Breekbaar geluk

Liv kan haar geluk niet op: haar eigen patisserie is een succes en nu heeft ze ook nog eens de fantastische en knappe Matthew aan haar zijde. Haar ex vriendje Onno is echter veel minder gelukkig met deze nieuwe situatie. Zo ongelukkig zelfs dat hij, in een vlaag van blinde woede, een impulsieve en domme beslissing maakt die de levens van bijna alle betrokkenen overhoop gooit.

Wanneer hij besluit alleen aan Liv zijn daden op te biechten ziet zij zich gedwongen tot het maken van een onmogelijke keus. Moet ze zwijgen om Onno te beschermen? Of moet ze Matthew in vertrouwen nemen en riskeren dat ze alles kwijtraakt waar ze zo hard voor gevochten heeft? Een onmogelijke beslissing waarvan ze de gevolgen, ondanks de onvoorwaardelijke steun van haar trouwe vrienden Kate en Laurens, helemaal zelf zal moeten dragen.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020546187
Ebook: 9781774533444
Uitgever: Z&K
Grenzeloos geluk

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, zijn Kate en Laurens als beste vrienden en nieuw stelletje natuurlijk ook van de partij. Tijdens de romantische hotelovernachting die daarop volgt, besluit Laurens impulsief en ondanks zijn twijfels Kate ook ten huwelijk te vragen. Het hilarische vrijgezellenfeest dat vervolgens voor Laurens georganiseerd wordt, brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven.

En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst. Ten einde raad besluit hij te doen wat hij jaren daarvoor ook al eens deed: vluchten...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020546200
Ebook: 9781774533468
Uitgever: Z&K
Eindeloos geluk

Laurens van Rooijen en Kate Young zijn net getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben ze iets heel bijzonders gekregen: zes maanden gratis huur van het pand naast Livs Lekkernijen. Een totale verrassing voor Laurens: hij had net zijn droom voor een eigen restaurant geparkeerd. Het liefst wil Laurens echter van niemand afhankelijk zijn; hij heeft er dan ook moeite mee het cadeau te accepteren, hoewel Kate niets liever wil dan dat hij het doet.

Daarnaast komt Kate erachter dat Laurens een belofte aan zijn ex-vriendin Charlie heeft gedaan. Maar niet alleen Laurens vertelt weleens eens keer iets niet, Kate heeft een nog veel groter geheim...

Ondertussen loopt de overvaller op Livs Lekkernijen nog steeds vrij rond. En dat is niet het enige waar ze zich zorgen over moeten maken: er is nóg iemand die zijn zinnen op het pand aan de Voorstraat heeft gezet...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020550184
Ebook: 9781774537350
Uitgever: Z&K

Liefde in MilaanLiefde in Milaan

Liefde in Milaan bevat de verhalen:

 1. Toeval bestaat niet
 2. Loes, Luca & Liz
 3. Casa Dell'amore

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020546118
Uitgever: Z&K
Toeval bestaat niet

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint Toeval bestaat niet. In het begin van dit eerste deel van de serie Liefde in Milaan is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks...

Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd - denkt ze.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020542776
Uitgever: Z&K
Loes, Luca & Liz

Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. Wát een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden.

De relatie van Anneloes en Gianluca verdiept zich, en daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. Dat is ook nooit haar bedoeling.

In Loes, Luca en Liz neemt Saskia M.N. Oudshoorn je overtuigend mee in wat het betekent om verliefd te zijn op een weduwnaar.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020542790
Uitgever: Z&K
Casa Dell'amore

Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa Dell'amore zet ze ook zélf alles op z’n kop om met hem te leven. Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar Italië om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie...

Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden. Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand?

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020542813
Uitgever: Z&K

VastgelegdHet hoogtepunt

Wat zou jij doen als je ongewild wordt vastgelegd?

Sacha werkt voor het tijdschrift Aimer dat, naast de artikelen die ze onder haar eigen naam schrijft, ook een column publiceert waarin ze anoniem verhalen over haar bijbaan als escort uit de doeken doet. Behalve haar bazen is niemand op de hoogte van dit geheime deel van haar leven.

Tijdens het langverwachte jubileumfeestje van het blad vertrouwt ze hen echter toe dat ze wil stoppen met haar baan als escort en dus ook met het schrijven van de column. De reden waarom bekent ze niet: ze is smoorverliefd op de bekende Nederlandse zanger James Miller. En nog beter: hij is ook verliefd op haar!

Maar terwijl het feest op gang komt, wordt al snel duidelijk dat de beslissing van Sacha zo maar eens grote gevolgen kan hebben...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9781774533260
Uitgever: Kobo Originals
Het dieptepunt

Wat zou jij doen als je ongewild wordt vastgelegd?

Terwijl Sacha worstelt met de gevolgen van haar actie op het feest, stapelen de uitdagingen zich op. Zo moet ze haar gesprek met de politie nog zien te overleven en hikt ze aan tegen een gesprek met Beau, de CEO van het escortbureau, om haar op de hoogte te brengen van de beslissing om te stoppen.

Dat het redactiewerk voor Aimer zich daarnaast ook in een rap tempo ophoopt en haar relatie met Mart onder hoogspanning staat, zorgen ervoor dat Sacha al snel op het randje van instorten balanceert.

Noor, die zich sinds de avond van het feest onlosmakelijk met Sacha verbonden voelt, wijkt geen moment van haar zijde. Zij is dan ook de eerste die nieuw gevaar ziet naderen. Maar wat willen ze van Sacha? En waarom zoekt Iris opeens contact?

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789461096210
Ebook: 9781774533284
Uitgever: Kobo Originals
Het eindpunt

Wat zou jij doen als je ongewild wordt vastgelegd?

De gemoederen lopen hoog op nu er mogelijk een nieuw dodelijk slachtoffer is gevallen. Sacha en Noor besluiten dat ze geen andere keus hebben dan rechercheur Esajas er dit keer vrijwillig bij te betrekken, maar beiden beseffen ook dat ze daarbij de mogelijkheid riskeren dat hij opnieuw vraagtekens zal zetten bij hun betrokkenheid. Een scherpe oplettendheid is dus geboden.

Iets dat voor Sacha bijna onmogelijk lijkt nu ze het heftige verhaal van Iris heeft moeten incasseren en haar relatie met Mart een nieuw dieptepunt bereikt. En dus zet Noor alles op alles om de onderste steen boven te halen. Hopende dat het haar zal lukken om alle openstaande vragen te beantwoorden voordat Sacha en zijzelf bij Esajas door de mand vallen. Of erger...

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9781774533291
Uitgever: Kobo Originals

E-books

All you need is stroopwafels

Vivian zou wel graag op vakantie willen, maar dat gaat hem deze zomer niet worden. Terwijl haar beste vriendin Ibiza bezoekt, blijft Vivian achter in Gouda. Daar geeft ze rondleidingen aan toeristen in een stroopwafelfabriek. Maar als haar blik valt op een knappe vreemdeling, blijkt haar zomer toch niet zo saai te worden als ze had verwacht.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789020555295
Uitgever: Z&K
Kerststuk

Twee gezinnen. Twee verschillende werelden. Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn. Manon Vroegop voelt zich gevangen in een huwelijk met de gewelddadige Gert. Als zij vlak voor de feestdagen een drastisch besluit neemt voor zichzelf en hun zoontje Caspar, blijkt dat nog niet zonder gevaar te zijn...

Voor Sven en Marije de Koning en hun dochtertje Sterre is kerst de leukste tijd van het jaar, totdat het gelukkige gezin door het noodlot getroffen wordt. Kerst zal voor beide gezinnen nooit meer hetzelfde zijn.

* Dit verhaal is ook verschenen in de verzamelbundel Winternacht.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789461096272
Uitgever: De Crime Compagnie
Stormachtige herfst

Charlotte en Maes zijn elkaar tijdens de lockdown door het thuiswerken, het binnenzitten en de zorg voor de kinderen een beetje kwijtgeraakt. Wanneer Maes besluit de kinderen een weekje mee naar Zeeland te nemen, vreest Charlotte dat dit het begin van hun definitieve verwijdering is.

Hun dochter Lieve stuurt een foto waarop een gedeelte van een andere vrouw te zien is. Nu weet Charlotte het zeker: Maes heeft een ander! Wat hij kan, kan zij ook. Ze boekt een weekje in een luxe hotel op de Veluwe en wanneer er een plekje vrijkomt bij een nachtelijke burltocht onder leiding van de aantrekkelijke boswachter Storm aarzelt Charlotte geen moment en ze geeft zich op.

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 1230005286447
Uitgever: Kobo

Dubbel uitgegeven titels

Buiten spel

Zie voor de beschrijving van dit boek: Zie jij mij?

Schrijver: Saskia M.N. Oudshoorn
Oorspronkelijke titel: Zie Zie jij mij?
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402222111
Uitgever: Boekscout