Boekenplank:
Kies

Boeken van Liz Ouwens

Liz Ouwens is in het dagelijks leven leerkracht in het basisonderwijs.

Meer over Liz Ouwens

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1986

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Campinggasten
  • Wie zwijgt...

E-books

  • Geen Valentijn voor mij
  • Rent a Santa

gedetailleerd overzicht

OverzichtCampinggasten

Hoe goed ken jij je partner?

In het bos wordt het lichaam van Lina gevonden. De omstandigheden zijn merkwaardig. Ze hangt zonder kleding aan een touw. Haar vriend Sander, de eigenaar van de naastgelegen camping, wordt verdacht van moord. Sander komt erachter dat Lina een verleden heeft waar hij geen weet van heeft en besluit de onderste steen boven te halen.

Niet alleen Lina had geheimen. Ook Pepijn, Lina’s minnaar, verzwijgt een belangrijke gebeurtenis uit zijn verleden. Momenteel begeeft hij zich in de wereld van auto-erotische asfyxie, een vorm van seks waar hij verslaafd aan is geraakt en Lina in heeft meegenomen.

Schrijver: Liz Ouwens
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789461098993
Ebook: 9789461099006
Uitgever: De Crime Compagnie
Wie zwijgt...

Wat als je wordt ingehaald door je verleden?

Ida heeft in haar jeugd in een opvanghuis gezeten voor ongehuwde moeders. Dat heeft ze nooit aan iemand verteld, maar nu ze ouder wordt, leeft ze steeds meer in het verleden. Dan steekt Ida iemand neer. Wat is er al die jaren geleden gebeurd?

Schrijver: Liz Ouwens
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789461098030
Ebook: 9789461097514
Uitgever: De Crime Compagnie

E-booksGeen Valentijn voor mij

Als kind geloofde Eva heilig in een naakt, klein en mollig jongetje met vleugels en pijl en boog. Cupido, volgens de Romeinse mythologie de god van de liefde, was haar idool. Hij zorgde ervoor dat mensen verliefd op elkaar werden met zijn scherpe, gouden pijl. Ze was ervan overtuigd dat hij één van zijn pijlen voor haar zou bewaren.

Inmiddels is ze vijfenveertig en is ze de ware nog nooit tegengekomen. Ze kent de liefde van haar vrienden en houdt ontzettend veel van haar zoon, maar ze wil meer. Ze laat zich overhalen op een datingapp te gaan, maar of dat nou zo'n goed idee is...

Schrijver: Liz Ouwens
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789461097880
Uitgever: De Crime Compagnie
Rent a Santa

Kerst was nog nooit zo leuk!

Elin is dol op kerst. Samen met haar vriendin Floor runt ze een bedrijf waar ze kerstmannen verhuurt en zelfs de namen van haar kinderen passen bij de gezelligste tijd van het jaar.

Helaas zal de eerste kerst van haar dochter Holly anders zijn dan ze had gehoopt. Haar huwelijk is voorbij en daarom zal haar gezin met kerst niet samen zijn. Hoewel ze erg graag wil dat alles weer was zoals vroeger, weet ze niet of ze over het slippertje van haar ex heen kan stappen.

Dan komt ze een aantrekkelijke man tegen. Haar gevoelens voor de knappe Hidde groeien, maar ook haar twijfels. Gaat ze voor een vertrouwde thuisbasis voor haar kinderen of geeft ze zich over aan haar verliefdheid?

Schrijver: Liz Ouwens
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789461098535
Uitgever: De Crime Compagnie