Boekenplank:
Kies

Boeken van Helena S. Paige

Helena S. Paige is het pseudoniem van de drie schrijfsters Helen Moffett, Sarah Lotz en Paige Nick.

Meer over Helena S. Paige

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Helen Moffett, Sarah Lotz, Paige Nick

Geboorteland: Zuid-Afrika


Overzicht

  • Jij gaat stappen - A girl walks into a bar
  • Nu is het jouw beurt - A girl walks into a wedding

gedetailleerd overzicht

OverzichtJij gaat stappen

Wanneer je vriendin op het laatste moment een avondje uit afzegt, zit je plotseling in je eentje, helemaal opgetut, in een exclusieve bar. Wat ga je doen? Blijf je shotjes tequila drinken met een beroemde drummer? Of is de charmante zakenman, die een broer zou kunnen zijn van George Clooney, meer jouw stijl? De jonge barman met zijn onschuldige ogen en zijn perfecte lijf was je al eerder opgevallen. En wat wil die mysterieuze vrouw toch van je? Of de bodyguard die je een ritje aanbiedt in de sportwagen van zijn baas? Misschien wil je wel terug naar huis, naar je nieuwe sexy buurman.

Waar je ook naartoe gaat, elke keuze leidt tot een onvergetelijke ontmoeting - tot de ultieme sensuele ervaring. De keuze is geheel aan jou! De nacht ligt aan je voeten.

Schrijver: Helena S. Paige
Oorspronkelijke titel: A girl walks into a bar
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044344134
Ebook: 9789044344141
Uitgever: The House of Books
Nu is het jouw beurt

Je beste vriendin gaat trouwen en jij bent haar bruidsmeisje. Het wordt een geweldig feest en wie weet, misschien gebeurt er nog iets spannends. Je moet beslissingen nemen. Ga je met je mysterieuze nieuwe vriend naar het feest? Of alleen? Je kent de getuige van de bruidegom al jaren maar bent nog nooit close met hem geweest. Zal dat nu gebeuren? Of ga je een duet aan met de hotte dj met zijn indrukwekkende tattoos en spierballen?

Dan is er nog die jongen die je vroeger plaagde, maar nu veel minder irritant lijkt. Je hebt zo'n donkerblauw vermoeden dat de zaken uit de hand gaan lopen.

Schrijver: Helena S. Paige
Oorspronkelijke titel: A girl walks into a wedding
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789044344653
Ebook: 9789044345070
Uitgever: The House of Books